حمله معترضان عراقی به مقر تعدادی از احزاب این کشور

رسانه های عراقی بامداد شنبه از حمله شماری از معترضان به مقر تعدادی از احزاب عراقی در میسان در جنوب و نجف در مرکز این کشور خبر دادند.

حمله معترضان عراقی به مقر تعدادی از احزاب این کشور

به گزارش خبرگزاری عراق (واع)، شماری از مردم معترض به مقر «جریان حکمت» در نجف حمله کردند.
همچنین برخی رسانه های عربی گزارش دادند: شماری از معترضان نیز جمعه شب به مقر گردان های حزب الله عراق در نجف حمله کردند.
براساس این گزارش، دفاتر احزاب عراقی از جمله حزب الدعوه در استان میسان نیز مورد حمله عده ای معترض قرار گرفته است.
درهمین حال منابع خبری گزارش دادند که در اعترضات روز جمعه در شهرهای مختلف عراق از جمله کربلا، ناصریه، نجف، عماره و بصره دستکم یک نفر کشته و 65 نفر زخمی شدند.
براساس این گزارش، تظاهرکنندگان علیه سوءمدیریت و عدم استخدام نیروهای بومی در شرکت های نفتی اعتراض کردند.
این اعتراض ها از اواسط هفته گذشته در بصره که عموما میادین نفتی در آن واقع شده و شرکت های خارجی فعال هستند، آغاز شد.
علاوه بر این در طول هفته گذشته شهرهای ناصریه مرکز استان ذیقار و کربلا نیز همزمان شاهد تظاهرات مردمی در اعتراض به کمبود برق و آب بوده است.
این نگرانی وجود دارد که درصورت تعلل در برآورده کردن سریع بخشی از مطالبات، دامنه اعتراض ها به بغداد کشیده شود و دولت عراق را همانند سال های 2015 و 2016 در برابر چالش های جدی امنیتی و اجتماعی قرار دهد.

منبع:ایرنا

1261

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید