سردار اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با خبرفوری:
در صورت حمله به کوه کلنگ، بلایی بر سر آمریکا میآوریم که از کرده خود پشیمان شود
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در صورت حمله به کوه کلنگ، بلایی بر سر آمریکا میآوریم که از کرده خود پشیمان شود.
به گزارش خبرفوری، سردار محمداسماعیل کوثری اظهار داشت: ادعای آمریکا درباره حمله به کوه کلنگ را در چارچوب جنگ روانی و ناشی از شکست سنگین این کشور است؛ اگر آمریکا دست به اقدام نظامی بزند، بلایی بر سرش خواهیم آورد که بهطور کامل از کرده خود پشیمان شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرفوری گفت: درباره احتمال استفاده ایران از موشک قارهپیما در جنگ، همه توانمندیهای ایران برای دشمن شناختهشده نیست و در زمان مقتضی، توانمندیهای کشور نه به حرف بلکه به عمل مشخص خواهد شد.
وی افزود: درباره احتمال حمله هستهای به تأسیسات کشور، ایران برای مقابله با چنین اقدامی نیازی به سلاح هستهای ندارد و میتواند با تکیه بر توانمندیهای موجود خود پاسخ دهد.
برای فردو اصفهان انقدر داغ نکردیم یعنی چی تو کلنگ🤔🤔🤔🤔
تیرکموناتونو وردارین بریم
بزن بریم پس👏