روزنامه عبریزبان معاریو به نقل از منابع دیپلمات:
نتانیاهو، پیشنهاد حمله نظامی مشترک علیه انصارالله یمن را داد
روزنامه عبریزبان معاریو به نقل از منابع دیپلمات مدعی شد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی از نتایج درگیریهای اخیر در یمن نگران است و پیشنهاد حمله نظامی به انصارالله را طی ائتلاف مشترک داده است.
بنا به این ادعا، نتانیاهو پیشنهاد مشارکت این رژیم در حمله نظامی گسترده علیه انصارالله را به همراه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس را داده است.
این پیشنهاد بعد از آن طرح شده است که نیروهای انصارالله شهر و بندر المخا در باب نزدیکی المندب را به تصرف خود دراوردند که تهدیدی مستقیم برای خطوط کشتیرانی و انرژی جهانی است.
نیروهای مسلح یمن که انصارالله نیز بخشی از آنهاست، دیروز بعد از تصرف مناطق وسیعی از ساحل غربی یمن، اعلام کردند که تردد بجز برای کشتیهای سعودی، برای کشتیرانی آزاد است.
مرده زنده شد که
بعد از ضربه به ایران و حزب الله نتانیاهو به این باور رسیده که توانایی انجام هر کاری رو داره
نداره؟
حق اینه که خوب میجنگن، اطلاعاتشون بی نظیره، نفوذشون لنگه نداره، اقتصادشون قویه ، سلاح به اندازهی کافی دارن، هدفشون تعیین شده و ملی هست.
ترامپ و آمریکا قدرت نتانیاهو و اسراییل رو نداره، خیلی احمقانه کار میکنه. ترس داره و مانع تراشی میکنند براش. اما اسراییل با وجود اینکه تاثیری روی دنیا نداره در زمینه ی جنگیدن یکه تازی میکنه.
اینا قوم و قبیله هستند به ما ربطی ندارد
قوم و قبیله؟
فکر کردی انصار داره میجنگه؟
نه عزیز من
تنها سنگری که مونده همین یمن هست چارچنگولی داره حمایت میشه
تو چه حروملقمه ای هستی که هرجا باشرف باشه می تازی با امارات تخم خراب عین خودت هم کاسه می شوی
۸۰۸