ترور امام جمعه اهل سنت پیرانشهر توسط گروهکهای تجزیهطلب کردی؛ سپاه بیانیه داد
سپاه آذربایجانغربی در پی شهادت ماموستا محمد نزهتی در حادثه ترور گروهکهای تجزیهطلب کردی بیانیهای صادر کرد.
سپاه شهدای آذربایجانغربی در پی شهادت ماموستا محمد نزهتی، امام جمعه اهل سنت پیرانشهر، با صدور بیانیهای اعلام کرد: «شهادت ماموستا محمد نزهتی، در پی جنایت تروریستی توسط گروهکهای تجزیه طلب، موجب تأثر و تألم آحاد جامعه روحانیت و عموم مردم شهیدپرور استان آذربایجان غربی گردید.»
متن این بیانیه به شرح ذیل است:
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
"مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضیٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا" ﴿ سوره مبارکه الأحزاب آیه ۲۳﴾
شهادت هنر مردان خداست و بندگان مخلص و الهی، همواره و در همه حال در آرزوی شهادتاند و خوشا به حال کسانی که در راه جهاد و خدمترسانی به مردم و حفظ آرمانهای والای انقلاب اسلامی، عاشقانه به دیدار معبود خود شتافتند.
شهادت مظلومانه ماموستا محمد نزهتی، در پی جنایت تروریستی و وحشیانه توسط گروهکهای تجزیه طلب صهیونیستی- آمریکایی، موجب تأثر و تألم آحاد جامعه روحانیت و عموم مردم شهیدپرور استان آذربایجان غربی گردید.
این جنایت نهتنها هدف قراردادن یک شخصیت برجسته، بلکه تلاشی مذبوحانه برای ایجاد شکاف و تفرقه میان مسلمانان و از بین بردن وحدت شیعه و سنی و همچنین سلب امنیت و آرامش از جامعه است.
سوابق درخشان این شهید والامقام در بسیج مردمی بویژه همکاری طولانی با بسیج اساتید، طلاب و روحانیون، نشان از شوق خدمتگزاری به مردم، صفای باطن و تواضع ایشان است.
سپاه شهدای استان آذربایجان غربی شهادت این روحانی والامقام را خدمت خانوده محترم و همچنین مردم شهیدپرور استان، تبریک و تسلیت عرض نموده و اعلام مینماید، این استان از ابتدای پیروزی نظام مقدس جمهوری اسلامی، همواره با حوادثی اینچنین رو به رو بوده، اما وحدت بین شیعه و سنی و علمای اسلام ذرهای دچار خلل نگردیده و صد البته باعث قوام و تقویت ارتباط بین پیروان مسلمان این دو مذهب گردیده است.
معاونت روابط عمومی سپاه شهداء استان آذربایجان غربی»
تروریستها، چه در شرق و چه در غرب ایران، هدفی جز تجزیهی ایران ندارند. هدف و روش یکسان و حتی همزمان است.