امام جمعه کرج: مشکلات معیشتی و گرانی نباید بهانه‌ای برای تجویز سازش و عقب‌نشینی باشد/ ملت ایران اهل مبارزه است و زیر بار ذلت نمی‌رود

امام جمعه کرج گفت: مشکلات معیشتی و گرانی نباید بهانه‌ای برای تجویز سازش و عقب‌نشینی باشد. ملت ایران اهل مبارزه است و زیر بار ذلت نمی‌رود.

امام جمعه کرج: مشکلات معیشتی و گرانی نباید بهانه‌ای برای تجویز سازش و عقب‌نشینی باشد/ ملت ایران اهل مبارزه است و زیر بار ذلت نمی‌رود

آیت‌الله محمدمهدی حسینی همدانی  در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرج با تبریک فرارسیدن هفته وحدت و میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع)، اظهار کرد: نامگذاری این ایام به عنوان هفته وحدت، تدبیری هوشمندانه است؛ چراکه امت اسلامی برای حفظ بقا و اقتدار خود در برابر دشمنان و توطئه‌های پیچیده، نیازمند وحدت و برنامه‌ریزی است.

 امام جمعه کرج  با بیان اینکه جبهه استکبار تلاش گسترده‌ای برای ایجاد تفرقه میان مسلمانان دارد، افزود: یکی از مهم‌ترین راه‌های مقابله با این توطئه‌ها، تکیه بر اصول مشترک و وحدت‌بخش میان مسلمانان است.

حسینی همدانی محبت اهل‌بیت (ع) را یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های مشترک میان مسلمانان دانست و گفت: همه مذاهب اسلامی به خاندان پیامبر (ص) محبت دارند و باید از این ظرفیت مشترک برای تقویت انسجام و وحدت امت اسلامی استفاده شود.

امام جمعه کرج همچنین دشمن مشترک را یکی دیگر از عوامل وحدت مسلمانان عنوان کرد و ادامه داد: دشمن برای تضعیف جهان اسلام، میان مذاهب مختلف تفاوتی قائل نیست و هدف اصلی آن تضعیف قدرت اسلام است؛ بنابراین هر اقدامی که موجب ایجاد اختلاف در میان مسلمانان شود، در واقع کمک به دشمن خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه وحدت، سلاح راهبردی مسلمانان در برابر دشمنان است، بیان کرد: اگر به دنبال حرکت در مسیر تمدن اسلامی هستیم، باید بر مشترکات تأکید کرده و اجازه ندهیم جریان‌های تفرقه‌افکن، مسلمانان را درگیر اختلافات کنند.

جنایات غزه نتیجه تفرقه جهان اسلام است

حسینی همدانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه اظهار کرد: امروز مردم مظلوم فلسطین و غزه در برابر چشم مجامع بین‌المللی با حملات و جنایات گسترده مواجه هستند و زنان و کودکان کشته و مردم با گرسنگی روبه‌رو شده‌اند.

وی افزود: جسارت دشمن تا حد زیادی ناشی از نبود وحدت کافی در جهان اسلام است؛ در مقابل، هر میزان وحدت و انسجام در جبهه مقاومت شکل گرفته، آثار آن نیز نمایان شده است.

امام جمعه کرج با تأکید بر ضرورت تقویت وحدت امت اسلامی گفت: همه مسلمانان اعضای یک امت هستند و تقویت عزت امت اسلامی وظیفه‌ای عمومی است که از مسیر وحدت و انسجام به دست می‌آید.

اتحاد ملی، پشتوانه امنیت کشور است

حسینی همدانی در ادامه با اشاره به ضرورت حفظ وحدت داخلی و اتحاد ملی گفت: در کنار وحدت امت اسلامی، باید اتحاد ملی نیز مورد توجه قرار گیرد؛ چراکه این اتحاد پشتوانه امنیت ملی و عامل تقویت جایگاه ایران در منطقه و جهان است.

وی اتحاد مردم را سلاحی مؤثر در برابر جنگ روانی و شناختی دشمن دانست و بیان کرد: این اتحاد از یک سو مانع ایجاد اختلاف و تفرقه داخلی می‌شود و از سوی دیگر زمینه دفاع از مظلومان و مقابله با جریان استکبار را فراهم می‌کند.

امام جمعه کرج با اشاره به تمرکز دشمن بر مسائل اقتصادی و معیشتی اظهار کرد: فشار اقتصادی موضوع جدیدی برای ملت ایران نیست و مردم طی سال‌های گذشته همواره با تحریم و فشار اقتصادی مواجه بوده‌اند.

وی افزود: دشمن پس از ناکامی در عرصه‌های مختلف، بار دیگر جنگ اقتصادی و فشار معیشتی را در دستور کار قرار داده است، اما مردم نباید از این فشار‌ها هراس داشته باشند و نباید به دلیل مشکلات اقتصادی مسیر عزت و استقلال کشور را رها کنند.

حسینی همدانی با انتقاد از برخی اظهارنظر‌ها درباره کنار گذاشتن دستاورد‌های کشور برای کاهش فشار اقتصادی گفت: مشکلات معیشتی و گرانی نباید بهانه‌ای برای تجویز سازش و عقب‌نشینی باشد. ملت ایران اهل مبارزه است و زیر بار ذلت نمی‌رود.

امام جمعه کرج خطاب به مسئولان گفت: باید در مسیر مردم حرکت کرد؛ مردمی که با وجود مشکلات و سختی‌های معیشتی، در صحنه حضور داشته و هزینه‌های زیادی برای حفظ کشور و آرمان‌های خود پرداخت کرده‌اند.

وی از رؤسای قوا خواست افرادی را که با اظهارات و رفتار خود موجب تضعیف اتحاد مردم می‌شوند، از اطراف خود دور کنند و افزود: مسئولان باید به مطالبات مردم توجه داشته باشند و برای اهداف دنیایی و کم‌ارزش، وحدت جامعه را خدشه‌دار نکنند.

حسینی همدانی همچنین بر ضرورت دقت در تصمیمات اقتصادی تأکید کرد و گفت: باید بررسی شود تصمیماتی مانند اجازه واردات خودرو‌های گران‌قیمت در شرایط فعلی تا چه اندازه با اولویت‌های اقتصادی کشور تناسب دارد.

وی با هشدار نسبت به تلاش جریان‌های مختلف برای ایجاد اختلاف و ناامیدی در جامعه گفت: اتحاد شکل‌گرفته میان مردم نباید تضعیف شود و مسئولان نباید با عملکرد خود موجب ناامیدی مردم شوند.

وی افزود: مردم هوشیار هستند و همان‌گونه که در ۹ دی در برابر فتنه ایستادند، اجازه نخواهند داد فتنه‌گران بار دیگر کشور را به سمت آشوب و اختلاف سوق دهند.

وی ادامه داد: وقتی از وفاق سخن گفته می‌شود، منظور آن است که همه افراد در هر جایگاه و مسئولیتی باید در مسیر منافع کشور و نظام حرکت کرده و برای تقویت انسجام عمومی تلاش کنند.

امام جمعه کرج در بخش دیگری از خطبه‌های خود به موضوع حجاب و عفاف پرداخت و گفت: اصل پوشش باید مورد توجه قرار گیرد و مسئله چادر نیز در جامعه شیعی و انقلابی ایران علاوه بر جنبه حجاب، به موضوعی هویتی تبدیل شده است.

حسینی همدانی بر ضرورت مقابله با جنگ فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و افزود: نباید نسبت به تغییرات فرهنگی و اجتماعی که به تدریج وارد جامعه شده و امروز آشکارتر فعالیت می‌کند، مسامحه و بی‌تفاوتی صورت گیرد.

وی نفوذ را به دو شکل «موردی» و «جریانی» تقسیم کرد و توضیح داد: در نفوذ موردی، دشمن فردی را جذب کرده و با تأمین امکانات و آموزش، او را برای اجرای اهداف خود به کار می‌گیرد؛ اما نفوذ جریانی فرآیندی عمیق‌تر و پیچیده‌تر است که با جنگ شناختی ارتباط دارد.

حسینی همدانی ادامه داد: نفوذ جریانی از طریق شبکه‌های رسانه‌ای، فضای مجازی و جریان‌های فکری دنبال می‌شود و هدف آن تغییر تدریجی باور‌ها و ذهنیت جامعه و اثرگذاری بر تصمیم‌سازی کشور است.

وی نفوذ جریانی را خطرناک‌تر از نفوذ موردی دانست و گفت: دشمن ممکن است سال‌ها برای نفوذ در ساختار‌های یک کشور سرمایه‌گذاری کند تا فردی را در جایگاهی قرار دهد که در بزنگاه‌های حساس بتواند اهداف دشمن را دنبال کند.

امام جمعه کرج در پایان بر ضرورت هوشیاری مردم و مسئولان در برابر نفوذ، جنگ شناختی، تفرقه‌افکنی و تلاش دشمن برای تضعیف وحدت تأکید کرد.

منبع: دیده بان ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید