امارات به اسرائیل سفارش فوری بمب و پهپاد داد/ ۱.۳ میلیارد دلار تسلیحات؛ ابوظبی برای جنگ با چه کسی آماده می‌شود؟

هاآرتص از سفارش فوری امارات به اسرائیل برای خرید ۴۵ پهپاد پیشرفته و ۶۰۰۰ بمب دقیق به ارزش ۱.۳ میلیارد دلار خبر داد.

امارات به اسرائیل سفارش فوری بمب و پهپاد داد/ ۱.۳ میلیارد دلار تسلیحات؛ ابوظبی برای جنگ با چه کسی آماده می‌شود؟

روزنامه اسرائیلی هاآرتص نوشت: روابط استراتژیک بین اسرائیل و امارات به شکلی بی سابقه تقویت شده است.

امارات متحده عربی از شرکت البیت خواسته تا به سرعت شش پهپاد پیشرفته هرمس ۹۰۰، که در ارتش اسرائیل با نام کوکاف (ستاره) شناخته می‌شوند، را در اختیار این کشور قرار دهد.

امارات برنامه‌ای گسترده‌تر برای گسترش این گروه به ۴۵ فروند در قالب ۱۵ سامانه کامل دارد که ارزش کل آنها حدود ۱.۳ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود.

اسناد، یک پروژه تسلیحاتی دیگر به نام «یاسمین ۳» را فاش می‌کند که شامل تولید ۶۰۰۰ کیت بمب هدایت‌شونده تنها در سه ماه است.

منبع: جماران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید