تلاش آمریکایی‌ها برای کشف نحوه ردیابی نظامیان آن کشور در حملات ایران

دقت حملات نیروهای مسلح ایران به مواضع دشمن آمریکایی در منطقه یکی از سوژه‌های گمانه‌زنی در رسانه‌های غربی طی روزهای گذشته بوده است.

تلاش آمریکایی‌ها برای کشف نحوه ردیابی نظامیان آن کشور در حملات ایران

پایگاه محافظه‌کار نیوزمکس در گزارشی نوشته که حملات دقیق ایران مقام‌های آمریکایی را به انجام تحقیقات درباره نحوه ردیابی نظامیان این کشور وادار کرده است. 

این پایگاه به نقل از منبعی که او را یک مقام اطلاعاتی معرفی کرده ادعا کرده که ایران ممکن است از فناوری‌های تبلیغات دیجیتال برای تعیین محل دقیق نیروهای آمریکایی در سراسر خاورمیانه استفاده کرده باشد. 

رویترز هم روز چهارشنبه گزارش داده بود عالی‌ترین فرمانده آمریکایی در خاورمیانه به نیروها هشدار داده است که فعالیت تلفن‌های همراه خودشان به ایران در انتخاب اهداف کمک می‌کند و ممکن است به‌زودی به برخی از نیروهای مستقر دستور داده شود که تلفن‌های همراه خود را به‌طور کامل تحویل دهند. 

نیوزمکس نوشته گروهی از قانون‌گذاران از هر دو حزب به رهبری سناتور ران وایدن و پات هاریگان پنتاگون را تحت فشار قرار داده‌اند تا شناسه‌های تبلیغاتی را از تلفن‌های دولتی حذف کند و به نیروها دستور دهد همین کار را در دستگاه‌های شخصی خود انجام دهند.

منبع: آخرین خبر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید