در گفتگو با خبر فوری مطرح شد؛

مومنی نسب: ملی شدن اینترنت در حال حاضر ضروری است

خبرنگار:

دبیر کل جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی بیان کرد: در واقع، ملی‌شدن اینترنت، پیش‌شرطی است که اجازه می‌دهد تصمیم به «قطع یا اتصال» نه از روی اضطرار، بلکه بر اساس ضرورت‌های راهبُردی و تاکتیکی اتخاذ شود که به‌نظر می‌رسد درحال‌حاضر ضروری است.

مومنی نسب: ملی شدن اینترنت در حال حاضر ضروری است

روح الله مومنی نسب در گفتگو با خبرفوری اظهار کرد:  در تحلیل سایبرنتیکی، اینترنت صرفاً یک ابزار ارتباطی نیست، بلکه زیرساخت حیاتی و میدان نبردی است که در آن جریان داده‌ها، معادل تحرکات مردم و نیروهای نظامی است‌.

وی تصریح کرد: در شرایط جنگی، تداوم اتصال به اینترنت باید بر اساس راهبُرد «مدیریت جریان» و نه «قطع یا وصل مطلق» ارزیابی شود.

دبیر کل جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی بیان کرد: در واقع، تحقق شبکهٔ ملی اطلاعات به معنای ایجاد یک «پوستهٔ دفاعی» است؛هدف از ملی‌شدن، ایجاد استقلال در لایه‌های زیرساختی و مسیریابی است تا در صورت قطع ارتباطات جهانی توسط دشمن یا نیاز به جداسازی راهبُردی، خدمات حیاتی، سامانه‌های بانکی، ارتباطات نظامی و رفاه اجتماعی در داخل کشور بدون وقفه و با امنیت به فعالیت خود ادامه دهد.

او گفت: بنابراین، در دکترین دفاع سایبری، هدف «تاب‌آوری» است؛ یعنی داشتن توانایی مدیریت هوشمندانه دسترسی‌ها؛ به‌گونه‌ای که در زمان جنگ، اتصال به بخش آمریکایی پهنای‌باند تبدیل به نقطه‌ضعف و درگاه نفوذ نشود، اما درعین‌حال، ابزارهای ارتباطی ملی برای رفع نیاز جامعه و مدیریت عملیات در بالاترین سطح کارایی باقی بماند.

مومنی نسب ادامه داد: در واقع، ملی‌شدن اینترنت، پیش‌شرطی است که اجازه می‌دهد تصمیم به «قطع یا اتصال» نه از روی اضطرار، بلکه بر اساس ضرورت‌های راهبُردی و تاکتیکی اتخاذ شود که به‌نظر می‌رسد درحال‌حاضر ضروری است.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید