رئیس جمعیت هلالاحمر:
محدوده بیمارستان خاتمالانبیاء زیر آتش ۳۶ بمب سنگرشکن بود
رئیس جمعیت هلالاحمر گفت که در محدوده بیمارستان خاتمالانبیاء و چند مرکز درمانی و حمایتی از جمله مراکز توانبخشی، بهزیستی و شیرخوارگاه، ۳۶ بمب سنگرشکن در یک روز پرتاب شده است.
پیرحسین کولیوند با بیان اینکه در روزهای ابتدایی جنگ رمضان در اطراف بیمارستان خاتمالانبیاء ۳۶ بمب سنگرشکن پرتاپ شده بود، گفت: در طول مسیر این مرکز درمانی، از ابتدا تا انتها، چهار تابلوی «بوق زدن ممنوع» نصب شده بود که نشاندهنده حساسیت محیط و ضرورت رعایت سکوت در محدوده مراکز درمانی است.
وی در ادامه بیان کرد: ساختمانی که اکنون در آن حضور داریم، متعلق به هلالاحمر است و در همین خیابان، ساختمان معاونت درمان و مرکز جامع توانبخشی جمعیت نیز قرار دارد.
کولیوند تأکید کرد: در این محدوده، بیمارستان خاتم با ظرفیت هزار تخت، بیمارستان ولیعصر با ۳۵۰ تخت، بیمارستان سوختگی با ۲۵۰ تخت، مرکز بهزیستی، مرکز نگهداری شیرخوارگان و نیز بیمارستان شهید رجایی مستقر هستند و این منطقه یکی از قطبهای مهم درمانی به شمار میرود.
رئیس جمعیت هلالاحمر تأکید کرد: با توجه به استقرار این مراکز درمانی و حمایتی، رعایت ضوابطی مانند ممنوعیت بوق زدن ضروری است؛ چراکه آرامش بیماران و مراجعان باید در اولویت قرار گیرد. با وجود چنین شرایطی، این منطقه هدف ۳۶ مورد اصابت موشکشکن قرار گرفته است.
اینارو باید به وقتش گزارش میکردین نه اینکه توهم پیروزی به امت القا کنید.
جوری نشون میدادین که انگار جنگ تو کشور همسایهست، در حالی که تهران لحظهای آرامش نداشت.
لعنت به جنگ دوستان و جنگ طلبان ، ريشه جنگ كنده بشه