محسن رضایی دیدار احتمالی رهبر انقلاب با ترامپ را رد کرد/ آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده از سوی دولت ترامپ می‌تواند «افق جدیدی برای آینده» ایران و آمریکا باشد

فرمانده سپاه در دوران جنگ تحمیلی در گفت‌وگویی با شبکه «سی‌ان‌ان» عنوان کرد که گفت‌وگو با آمریکا در حال حاضر به بن‌بست رسیده و این وظیفه طرف آمریکایی است که بن‌بست مذاکرات را بشکند.

محسن رضایی دیدار احتمالی رهبر انقلاب با ترامپ را رد کرد/ آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده از سوی دولت ترامپ می‌تواند «افق جدیدی برای آینده» ایران و آمریکا باشد

محسن رضایی  در این گفت‌وگو بیان داشت: «مذاکرات به بن‌بست رسیده است و ترامپ باید این بن‌بست را بشکند.توپ در زمین ترامپ است.»

سی‌ان‌ان نوشت که ایران خواستار آزادسازی ۱۲ میلیارد دلار از دارایی‌های بلوکه‌شده خود بلافاصله پس از امضای یک توافق موقت با آمریکا شده و ۱۲ میلیارد دلار دیگر نیز باید در مرحله‌ی بعدی آزاد شود.

رضایی در این گفت‌وگو بیان داشت که مطالبه برای آزادسازی اموال بلوکه شده ایران، اقدامی برای اعتمادسازی است و گفت آزادسازی این پول‌ها از سوی دولت ترامپ می‌تواند «افق جدیدی برای آینده» ایران و آمریکا باشد.

فرمانده پیشین سپاه همچنین هشدار داد که اگر آمریکا درگیری‌ها را از سر بگیرد، ایران «جنگ را فراتر از خلیج فارس خواهد کشاند» و ممکن است عملیات نظامی را از تنگه هرمز به اقیانوس هند، تنگه باب‌المندب، دریای سرخ و دریای مدیترانه گسترش دهد. با این حال وی افزود که «احتمال جنگ پایین است.»

رضایی همچنین دیدار احتمالی مقام معظم رهبری با ترامپ را رد کرد و گفت: «این اتفاق نخواهد افتاد. اکنون در مرحله نخست مذاکرات هستیم و ترامپ مذاکرات را به بن‌بست کشانده است. این اتفاق نخواهد افتاد.»

ترامپ پیش‌تر درباره دیدار با رهبر انقلاب گفته بود که اگر چنین دیداری رخ دهد، «باعث افتخار» او خواهد بود.

رضایی همچنین گفت که ایران و عمان بر تنگه هرمز حاکمیت دارند و بنابراین آن را به‌صورت مشترک مدیریت خواهند کرد. وی تاکید داشت که ایران هزینه‌ای برای نگهداری و مدیریت این آبراه دریافت خواهد کرد، زیرا نباید به تنهایی هزینه اداره آن را بپردازد.

رضایی در ادامه نسبت به دوام هرگونه توافق هسته‌ای با ترامپ ابراز تردید کرد و گفت اگر مذاکرات شکست بخورد، ایران برای حمله احتمالی آمریکا به خاک آماده خواهد بود.

وی تصریح کرد: «در آن صورت جهان توانایی‌های واقعی ایران را خواهد شناخت، زیرا قدرت زمینی ما چندین برابر توان موشکی ماست.»

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 21
  • ناشناس

    برای لبنانی‌ و عراقی و یمنی نه من ایرانی بدبخت

  • ناشناس

    وای وای وای چقدر ترسیدم اقای رضایی شما حرف نزنید خیلی بهتره

    نظرات شما -
    • دانش آموز بدبخت

      هروقت جنگ میشه ایشون لباس نظامی میپوشه و میاد جلو دوربین انگار داره میگه منم بزنید🤣 بهش برخورده براش موشک حروم نشده

    • ناشناس

      دانش آموز👏👏👏👏

  • ناشناس

    بذار خودش بگه. مگه شما سخنگوی ایشون هستی؟

    نظرات شما -
    • ناشناس

      خودش ؟؟؟

  • ناشناس

    ایشون دقیقا چه موقع بازنشسته میشن.

    نظرات شما -
    • ناشناس

      بازنشست شده ادا در میاره...

    • ناشناس

      تا حالا سه چهار بار تغییر لباس داده از نظامیگیری به سیاست و بر عکس مخصوصا در دهه 70 که همه یادشون بود امام ورود نظامیان به سیاست را حرام اعلام کرده بود.

  • ناشناس

    یک کلمه از ننه عروس شنیدیم

  • ناشناس

    ما هنوز منتظر رمزهای ناشناخته هستیم

  • ناشناس

    درد و بلاش تو سر ترسوها بزدلان دزدان مملکت

  • حسن ستار

    وشبکه ی افق هم می‌تواند هرلحظه رویائت راتحقق بخشد

  • حسن ستار

    قدرت زمینی بیشترخواهدبود
    البته اگرشما فرمانده باشی

  • حسن ستار

    باراک حسین اوباما را لولو برد

  • ن

    باز سبزعلی لباس نظامی پوشیده وای به حال دشمنان

  • ناشناس

    معدل نوزده و خورده ای در اقتصاد!گروگان گیری آمریکایی ها برای کاهش نرخ دلار!

  • ناشناس

    به تو میدان داده بودند جنگ ایران و عراق هنوز ادامه داشت

  • ناشناس

    در جایگاه یک فرد غیر رسمی اتفاقا داره مسائل و نظرات اصلی سیستم را میگه و زمینه آماده میکنه . این کار یک بحث حرفه ای هست.

  • ناشناس

    جناب رضایی واقعا از شما بعیده برادر .
    شما دارید نور یه چراغ قوه ((ترامپ ))رو با خورشید (( رهبر))مقایسه میفرمایید؟؟؟
    (( دلیل))
    کنار هم گذاشتن این دو چه معنائی دارد

  • ناشناس

    معدل 19ونیم
    کارایی صفر