حسین شریعتمداری: ما قطب بندی جهان را بهم زدیم/ ویدئو

حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی قطب‌بندی قدرت در جهان را متحول کرده است، به تشریح بزرگترین دستاورد امام راحل پرداخت و به نقل قول تاریخی محمدحسن هیکل درباره جایگاه راهبردی «ولایت فقیه» در تقابل با آمریکا اشاره کرد.

حسین شریعتمداری: ما قطب بندی جهان را بهم زدیم/ ویدئو

حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان، در حاشیه مراسم سی و هفتمین سالگرد بزرگداشت امام خمینی (ره)، به تبیین ابعاد بین‌المللی و دستاوردهای کلان انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار داشت: «ما قطب‌بندی جهان را به‌هم زدیم.»

وی در تشریح این دستاورد بزرگ نظام اسلامی افزود: «بزرگترین دستاورد امام این بود که اسلام ناب را از غربت تئوری به مرحله عمل آورد و بر کرسی حاکمیت نشاند.»

مدیرمسئول روزنامه کیهان در ادامه اظهارات خود، به موضع‌گیری اندیشمند و روزنامه‌نگار برجسته جهان عرب اشاره کرد و گفت: «محمدحسن هیکل می‌گوید "ولایت فقیه" یک "مین" بود که علی (ع) در صدر اسلام ساخت و خمینی زیر پای آمریکا منفجر کرد.»

حجم ویدیو: 6.63M | مدت زمان ویدیو: 00:01:31 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    به چه قیمتی؟