کیهان: مذاکرات را متوقف کنید

روزنامه کیهان در گزارش اصلی خود خواهان توقف مذاکرات از سوی ایران برای"ادب کردن ترامپ" شد.

کیهان: مذاکرات را متوقف کنید

روزنامه کیهان در گزارشی با عنوان «ترامپ باید ادب شود/ آمریکا به عراقچی ویزا نداد پاسخ آن توقف مذاکره است» نوشت:

«در حالی که توافق ایران و آمریکا در صدر اخبار قرار دارد و رسانه‌‌ها مشغول تحلیل مفاد احتمالی و شرایط آن هستند؛ عدم صدور ویزا برای عراقچی از جانب مقامات ایالات متحده، تناقضی آشکار میان ادعای ترامپ و عملش درخصوص اشتیاق وی برای رسیدن به یک توافق محسوب می‌شود که باید با پاسخ قاطع ایران یعنی «توقف مذاکره» مواجه گردد. »

«با توجه به گزارش روزنامه واشنگتن پست، توافق برای آمریکا حکم خروج از باتلاق را دارد اما مقامات این کشور در همین حال نیز دست از رجزخوانی برنمی‌دارند؛ «مارکو روبیو»، وزیر امورخارجه آمریکا روز دوشنبه (4 خرداد 1405) با لحنی تهدیدگونه گفت: یا با ایران به یک توافق خوب دست پیدا می‌کنیم، یا ناچار خواهیم شد به شکلی دیگر با این موضوع برخورد کنیم.

 به هر ترتیب، تناقض رفتاری-گفتاری میان ترامپ و مقامات دولت او یک امر رایج است و این موضوع از عدم صدور ویزا برای عراقچی و ادعای اشتیاق برای توافق با ایران قابل استناد است؛ برای پایان‌دادن به نمایش مضحک ترامپ، تنبیه و تأدیب آمریکا و در پاسخ به عدم صدور ویزا باید توقف مذاکرات اعلام شود تا ضمن حفظ عزت و احترام، شاهد اقدام مشابه در آینده نباشیم. »

منبع: عصر ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید