عطاالله مهاجرانی: سلطنت‌طلبان یک جمعیت حداقلی با صدای بلند هستند/ در تجمعاتشان غیرایرانی‌ها را هم جمع می‌کنند

وزیر ارشاد دولت خاتمی ساکن لندن گفت: هنگامی که سلطنت‌طلبان به دنبال برگزاری یک تجمع هستند از افراد غیر ایرانی هم استفاده می‌کنند تا تعدادشان افزایش پیدا کند. این که تصور می‌شود ایرانیان خارج از کشور سلطنت‌طلب هستند این‌گونه نیست و این تصور اشتباه بیشتر ناشی از تبلیغات رسانه‌ای است.

عطاالله مهاجرانی: سلطنت‌طلبان یک جمعیت حداقلی با صدای بلند هستند/ در تجمعاتشان غیرایرانی‌ها را هم جمع می‌کنند

سیدعطاءالله مهاجرانی در برنامه اسپرسو گفت: سلطنت‌طلبان افرادی هستند که به دلیل غیرعادی بودنشان مورد توجه قرار می‌گیرند، تعداد زیادی نیستند اما به این دلیل که غیرعادی هستند تصور می‌شود تعدادشان زیاد است، برای مثال در شنبه‌های لندن، یک جمعیت ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار نفری که طرفدار فلسطین و مخالف حمله نظامی به ایران هستند تجمع می‌کنند اما در یک گوشه‌ای ۳۰ الی ۴۰ نفر جمع می‌شوند که ۵۰ یا ۶۰ پرچم مختلف با خود می‌آورند که با وسایل صوتی مختلف به دنبال تولید سروصدا هستند.

وی افزود: در برنامه پرگار بی‌بی‌سی گزارشی تحت عنوان شیوه‌های تبلیغاتی بی‌بی‌سی و اینترنشنال پخش شد، در آن برنامه ده‌ها هزار محتوا از اعتراضات ایران مورد بررسی قرار گرفت؛ به این نتیجه رسیده بودند که گزارش‌های خبری موساد اینترنشنال ۴۰۰ درصد بیشتر از واقعِ اعتراضات را به سلطنت طلبان نسبت می‌دهد، همچنین بی‌بی‌سی هم ۱۰۵ درصد بیشتر محتوا را به نفع سلطنت طلبان پخش کرده بود!

به گفته او، هنگامی که سلطنت‌طلبان به دنبال برگزاری یک تجمع هستند از افراد غیر ایرانی هم استفاده می‌کنند تا تعدادشان افزایش پیدا کند. این که تصور می‌شود ایرانیان خارج از کشور سلطنت‌طلب هستند این‌گونه نیست و این تصور اشتباه بیشتر ناشی از تبلیغات رسانه‌ای است.

منبع: خبر آنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید