استعفای یک مقام دیگر دولت ترامپ | سریال رسوایی جنسی کابینه ترامپ کامل شد | زد و بند با روسپی‌ها

مایک بنکس، رئیس گشت مرزی آمریکا که بر تشدید سیاستهای مرزی دونالد ترامپ نظارت داشت، در اقدامی ناگهانی از سمت خود کناره‌گیری کرد.

استعفای یک مقام دیگر دولت ترامپ | سریال رسوایی جنسی کابینه ترامپ کامل شد |  زد و بند با روسپی‌ها

به گزارش خبرفوری به نقل از گاردین، این استعفا تنها چند هفته پس از گزارش‌هایی درباره اتهامات جنسی علیه او صورت می‌گیرد.

این استعفا در حالی رخ می‌دهد که چند هفته پیش، روزنامه واشنگتن اگزمینر گزارش داد شش تن از کارکنان فعلی و سابق گشت مرزی، بنکس را به پرداخت منظم هزینه به روسپی‌ها در سفرهایش به کلمبیا و تایلند در بیش از یک دهه گذشته متهم کرده و گفته‌اند او به همکارانش در این مورد لاف می‌زده است.

به گفته منابع، این رفتار دو بار توسط مقامات بررسی شده که یکی از تحقیقات در دوره وزارت کریستی نوم، وزیر امنیت داخلی سابق، به طور ناگهانی متوقف شد.

بیشتر بخوانید: 

 رسوایی جنسی در کابینه ترامپ | وزیر کار آمریکا مجبور به کناره‌گیری شد 

 یک ترامپ با پاشنه بلند | تنها زنی که ترامپ از او هراس دارد | نانسی میس کیست؟ 

 یک متهم جنسی در هواپیمای ترامپ | لابی ملانیا برای کارگردان متجاوز 

بنکس در اوایل سال ۲۰۲۵ سمت خود را بر عهده گرفت و به سرعت به بخشی کلیدی از برنامه جنجالی ترامپ برای بازسازی نظام مهاجرتی تبدیل شد. او نظارت بر افزایش چشمگیر پیگردهای قانونی برای عبور غیرمجاز از مرز، هماهنگی شدیدتر بین گشت مرزی و ICE (اداره مهاجرت و گمرک)، و اجرای عملیات گسترده در داخل کشور را بر عهده داشت.

از جمله اقدامات او، راه‌اندازی «مناطق دفاع ملی» در امتداد مرز جنوبی بود که طی آن، مناطق وسیعی از زمین‌های فدرال به منطقه نظامی تبدیل و تحت کنترل ارتش آمریکا درآمد. تا اواسط سال ۲۰۲۵، این مناطق تقریباً یک سوم کل مرز آمریکا و مکزیک را پوشش می‌دادند و حداقل ۷۶۰۰ سرباز در آنها گشت می‌زدند.

بنکس آخرین مقام ارشد درگیر در سرکوب مهاجرتی ترامپ است که از دولت خارج می‌شود. پیش از او، کریستی نوم در ماه مارس برکنار شد و گرگوری بووینو، چهره عمومی سرکوب مرگبار مهاجرتی در مینیاپولیس، تنزل مقام یافت و سپس بازنشسته شد. بنکس در مصاحبه‌ای نوامبر گذشته گفته بود مأموران گشت مرزی «به هر نقطه از آمریکا برای دستگیری مهاجران غیرقانونی خواهند رفت.»

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس

    این خبرها، عاشقان عمویی را ناراحت می کند، میگی نه، کامنت ها را بخوان

  • ناشناس

    ی پیروزی دیگه
    اخه ما اینجا اصلا از این چیزا نداریم
    بهشت بهشت

    نظرات شما -
    • ناشناس

      👌👌👌👌🤭🤭🤭🤭