مانیفست فیلترگشایی دولت/ چرا پزشکیان، عارف را مسئول پیگیری رفع فیلتر اینترنت کرد و چرا این انتصاب مهم است؟
دولت پزشکیان یک راهبرد مشخص را در دستورکار قرار داده: ایجاد یک ستاد به منظور تثبیت «یکپارچگی در مقابل جزیرهای عمل کردن».
چرا انتصاب عارف مهم است؟
۱. پزشکیان بالاترین فرد بعد از خود از منظر قدرت اجرایی و اختیارات را مسئول این ستاد کرده تا دست این ستاد از منظر قدرت های پیگیری باز باشد و به صورت مستقیم، هدایت این ستاد و پیگیری وضعیت عادی سازی اینترنت و حرکت به سمت رفع فیلترینگ را پیگیری کند.
۲. اگرچه ساختار اداری و اجرایی دولت صاحب وزارتخانه ارتباطات و دارای شورای عالی فضای مجازی شده اما بدون شک تجربه محمدرضا عارف در راهسازی ارتباطی چه از منظر سیاسی و چه از محور فنی میتواند راهگشا باشد.
سیاست جدید دولت پزشکیان برای باز کردن گره کهنه
این که پزشکیان بعد از وعده های خود در تیرماه سال ۱۴۰۳ برای حل بحران فیلترینگ در عبارت «استقرار حکمرانی یکپارچه، منسجم و کارآمد» خلاصه کرده نشاندهنده چرخشی راهبردی در مدیریت فضای دیجیتال در دولت است.
دولت پزشکیان یک راهبرد مشخص را در دستورکار قرار داده: ایجاد یک ستاد به منظور تثبیت «یکپارچگی در مقابل جزیرهای عمل کردن».
از وعده بهار ۱۴۰۳ تا برنامه بهار ۱۴۰۵
استقرار این نوع حکمرانی به معنای تلاش برای پایان دادن به بلاتکلیفی در فضای مجازی است؛ به طوری که حاکمیت بتواند اقتدار خود را حفظ کند، کسبوکارها ثبات داشته باشند و شهروندان از خدماتی با کیفیت و ایمن بهرهمند شوند.
تحقق این هدف، بزرگترین آزمون تیم جدید در حوزه فناوری اطلاعات خواهد بود.
دیگه اینترنت رو وصل هم کنید عمرا رای بدم. اینترنت پروها و کارت سفیدا میان رای میدن.
برگ کدوم درختی آخه تو؟!
فارسی را پاس بداریم. دلیل استفاده از واژهی فرانسوی "مانیفست" چیه؟ از روح فردوسی بزرگ درخواست بخشش کنید.
مانیفست 🫵😂
دولت رو تقریبا عارف اداره میکنه ! پزشکیان هیچ نقش اجرایی خاصی نداره
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
حتما چون خوب فی البداهه دروغ میگه و ژن خوبی هم داره
کدوم اینترنت دلقک؟
امیدوارم باعث و بانی راه اندازی اینترنت پرو، تقاص این ظلم رو پس بده
و میده، شاید نفهمه که از کجا خورده ولی دلیلش نفرین مردم مظلوم ایرانه
چرخش روزگار دروغ نیست
خدا هست
اینترنت رو وصل کنید
چاپیدن پول از مردم جنگزده درست نیست
کدوم دولت با مردمش چنین میکنه
خدایا به فریاد ما برس
دولت و رییس جمهور هیچکاره ست تو ایران.
مواظب باشد با این طرح فوق پیشرفته تون اس ام اس و تماس تلفنی مردم هم پرو نشه!!!
مسئول فیلترشکن
فیلترِ نت رو بِکَن
وای اگر تلگرام حکم جهادم دهد
لشکر ایتا نتواند که جوابم دهد
سیستم حکمرانی قله نریده نزاشته
😂
پزشکیان که با وعده رفع فیلتر رای آورد اینترنت رو طبقاتی کرد الانم سپرده دست عارف که ژن برترش کانفیگ و فیلترشکن خداتومنی بفروشه و کانفیگ های رایگان رو سریع ببنده
مورچه چیه که کله پاچش چی باشه؟
رفراندوم
تحقیرتون باعث شادی ملت هستش. درمانده های وامانده.
دست شیطان و خدا رو شماها بستید . استادان دروغین