دلایلی که می گویند جنگ زمینی برای ترامپ فاجعه آفرین خواهد شد

اگر آمریکا به ایران «حمله زمینی» کند چه می شود؟

اگر آمریکا تصمیم بگیرد که وارد جنگ زمینی با ایران شده و مثلا نیروی انسانی خود را وارد جزایر جنوبی یا مناطق دیگر کند، با مشکلات متعددی مواجه خواهد شد؛ مشکلاتی که می توانند آمریکا را در وضعیتی به مراتب بدتر قرار دهند و حتی زمینه ساز پایان کار ترامپ شوند.

اگر آمریکا به ایران «حمله زمینی» کند چه می شود؟

به گزارش خبر فوری، ممکن است جنگ ایران و آمریکا وارد فاز جدیدی شود. درباره امکان حمله زمینی آمریکا به ایران بحث های زیادی شده است. اگرچه بسیاری از تحلیلگران احتمال وقوع این حمله را بسیار کم می دانند و حتی خود سران آمریکا نیز اعلام کرده اند که قصد حمله زمینی به ایران را ندارند اما ویژگی ذاتی سیاست و علم ژئوپلیتیک «امکانی بودن» است. در عالم سیاست، آینده «نامتعین» است و نمی توان با قطعیت گفت که امر «الف» یا «ب» رخ نخواهد داد. بنابراین، نمی توان گفت که به هیچ وجه جنگ زمینی رخ نخواهد داد.

با این حال، اگر آمریکا تصمیم بگیرد و وارد جنگ زمینی شود، با مشکلات متعددی مواجه خواهد شد. این مساله ای است که شهید سردار سلامی در سال های قبل و در تبیین «جنگ نامتقارن» بیان کرده است. اخیرا ویدئویی از تدریس شهید سلامی در دافوس سپاه منتشر شده که در آن، به تبیین ابعاد جنگ نامتقارن می پردازد. شهید سلامی در این ویدئو می گوید که برای پیروزی بر آمریکا در جنگ احتمالی، باید از توانایی ایران در دریا و زمین استفاده کرد و مثلا، در زمینه نبرد هوایی کمتر فعالیت کرد، چرا که قدرت آمریکا در این زمینه بیشتر از ایران است. شهید سلامی تاکید داشت که اصول جنگ نامتقارن در «بعد زمینی» بیش از همه جواب می دهد و دست ایران در این نوع نبرد بسیار باز است.

جنگ زمینی ایران و آمریکا و مشکلاتش

به نظر می رسد اگر آمریکا تصمیم بگیرد که وارد جنگ زمینی با ایران شده و مثلا نیروی انسانی خود را وارد جزایر جنوبی یا مناطق دیگر کند، با مشکلات متعددی مواجه خواهد شد؛ مشکلاتی که می توانند آمریکا را در وضعیتی به مراتب بدتر قرار دهند و حتی زمینه ساز پایان کار ترامپ شوند.

مهم ترین مشکلات پیش روی آمریکا در جنگ زمینی احتمالی با ایران ( و ورود هلی برن نیروی انسانی به برخی جزایر یا نقاط ساحلی کشور) بدین شرح است:

الف. بحران تلفات انسانی

برای جامعه آمریکایی «تلفات انسانی» بسیار مهم است و مرگ نظامیان می تواند به سرعت به یک بحران اجتماعی تبدیل شود. واضح است که جنگ زمینی سبب بالا رفتن تلفات نظامیان آمریکایی می شود و این مساله می تواند برای آمریکا یک بحران ایجاد کند.

مهم تر از مرگ و میر بالا، اسارت نظامیان است. این مساله در ماجرای سقوط جنگنده آمریکایی در کهگیلویه و بویراحمد نیز دیده شد. آمریکا تلاش بسیار زیادی کرد که دو خلبان گمشده خود را از ایران خارج کند. روایت شده است که وقتی ترامپ فهمید دو خلبان آمریکایی در ایران هستند بی وقفه فریاد می زد و به همه توهین می کرد. او به خوبی می دانست که اسیر شدن یک آمریکایی توسط نیروهای ایرانی چه ابعادی دارد.

ب. بحران تاکتیکی؛ ثبات و بی تحرکی

ورود نیروهای آمریکایی به خاک ایران به معنی حضور آنها در چند منطقه، «ثبات» و سکون آنها در یک منطقه و عدم تحرکشان برای یک مدت زمانی مشخص یا نامشخص است. این ویژگی ارتش های کلاسیک است که به علت تجهیزات و ساختارشان مجبورند در مناطق شهری وسیع که دارای لجستیک مشخص، فرودگاه، جاده و ... است، حضور پیدا کنند و مدتی منتظر بمانند تا شرایط برای عملیات مهیا شود. این مساله منجر به تقویت گروهی با استراتژی متضاد می شود؛ مقصود گروه های چریکی و پارتیزانی است که بر «پویایی» و «تحرک» استوارند و می توانند آسیب فراوانی به ارتش های کلاسیک ساکن وارد کنند. ایران در زمینه جنگ چریکی و پویا قدرت و توانمندی زیادی دارد و همین امر سبب وارد شدن تلفات به آمریکا می گردد.

از سوی دیگر، قدرت نظامی ایران بر موشک ها (کروز و بالستیک) و پهپادها استوار است. شلیک این موشک ها و پهپادها به مقر آمریکایی ها در ایران می تواند تلفات ارتش آمریکا را به شدت بالا ببرد و مشکلات متعددی برای آنها ایجاد کند.

ج. خشم عمومی

حضور آمریکا در ایران و حمله زمینی به آن سبب خشم عمومی در ایران و خارج از کشور می شود. این مساله می تواند سبب مسلح شدن مردم کوچه و خیابان در جزایر و سواحل شده و آمریکا را وارد جنگ شهری با مردم بومی کند. این مرحله می تواند مرحله دوم از جنگ پارتیزانی باشد و تلفات آمریکایی ها را به شدت بالا ببرد.

د. معضل لجستیک

بسیاری معتقدند ارتش آمریکا با توجه به هواپیماها، متحدان منطقه ای، ناوهای هواپیمابر و قدرت اقتصادی اش در زمینه لجستیک توانایی زیادی دارد اما این سخن دقیق نیست. حضور آمریکا در برخی مناطق ایران می تواند برای واشنگتن مشکلات لجستیکی فراوانی ایجاد کند. نبود راه های زیاد، دور بودن مسافت و دشواری در فراهم کردن آذوقه برای سربازان، معضل سوخت و انتقال آن با توجه به وضعیت تنگه هرمز و ... همه و همه مشکلات لجستیکی مختلفی هستند که در صورت زمینی شدن جنگ ایران و آمریکا، واشنگتن با آنها مواجه خواهد شد.

مشکلات فوق می توانند به سرعت تبدیل به یک بحران شده و آمریکا را در غرقابی بزرگ گرفتار کنند. با توجه به این معضلات و مشکلات، باید دید در آینده چه خواهد شد و جنگ آمریکا و ایران در چه سطح و مرحله ای تداوم خواهد یافت.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 59
  • ناشناس

    این حرفایی که زدی درصورتیه ک مردم گشتنه نبودن صدهزارجورفرقه که حداقل انفعال اوربود نباشن

    نظرات شما -
    • ناشناس

      دقیقا مثلا خشم عمومی درصورتی هست که آمریکا حمله کنه به ژاپن.... ببینید اگه همین امشب آمریکا حمله زمینی کنه مردم هم همراهیش میکنن

    • ناشناس

      کاش لایک داشت کنارش
      حتی با لایک و دیس لایکم میشه فهمید اکثرا چی میخوان

    • ناشناس

      اینا فک میکنن مردم اونایی آن که شبا با پرچم دور میزنن
      حداکثر مردم نظر دیگه ای دارن آقایون 😏

    • ناشناس

      خشم عمومی نع
      شادی عمومی

  • ناشناس

    رفتار بد با حیوانات و طبیعت باعث بلاست یک روز قبل جنگ هرچه به زنی گفتم غاز اردک احساسی شدیده و خوردن نداره و نحسیه فقط بی ادبی کرد ‌و‌ ..

  • ناشناس

    چهره نورانی سربازان امام زمان

  • ایران میتونه

    ایران میتونه کل مرزاشو که یک میلیون کیلومتر مربع هست همین الان کنترات بده افغانیا سریع سرتاسر مرزهارو خندق با عمق صد متر بسازن بعدش روش علف گیاه شاخه برگ بزارن اگ احیانا جنگ زمینی شد سریع بیان بیفتن تو چنگال مرگ به محض اینک افتادن داخل خندق سریع افغانیا خاک هارو بریزن روشکون گور دسنه جمعی بشه

    نظرات شما -
    • امید

      می گم نمیشه
      مثلاً میگما
      مثال بزنم.

    • ناشناس

      😁😁😁😁😁حالا چرا گیر دادی به افغان ها؟

    • ناشناس

      من که شخصا براشون آب و غذا تهیه میکنم و دعای خیرم پشتشون هست

  • ناشناس

    اگر امریکا حمله زمینی کند بخدا قسم مسئولین ما ساکت نخواهند نشست و با پیکنیک و بافور به آنها حمله ور خواهند شد

    نظرات شما -
    • سیخ و سنگ

      لطفا سیخ و سنگش زمین بگذارید چون بسیار دردناک و ممکن یانکی ها هم هوس کنن

    • ناشناس

      از توجه شما به این موضوع متشکرم .ترامپ

  • ناشناس

    با زنان و دختران بسیجی جانفدا؟

    نظرات شما -
    • ناشناس

      آره با همون سی میلیون ریال😂

  • ناشناس

    خوشحالمون میکنه🤝🏻

  • ناشناس

    چرا عکس نیرو های زمین آلمان گذاشتی

  • ناشناس

    مردم بریزن بیرون به آمریکایی‌ها شلیک کنن؟!
    فکر نکنم همچین چیزی بشه

    نظرات شما -
    • ناشناس

      دقیقا

  • ناشناس

    خشم عمومی در ایران .... همونقدر که حضور آمریکا و انگلیس در فرانسه در جنگ جهانی دوم باعث خشم عمومی شد.

  • ناشناس

    بنظدم آمریکایی ها بیان مردم پشت اونها هستند فقط محض احتیاط

    نظرات شما -
    • ناشناس

      👍🏻👍🏻

    • ناشناس

      ازتوجه شما به این موضوع متشکرم .ترامپ

  • ازادی بیان

    تا الان ۲۰ تا کامنت گذاشتم یکی هم تایید نشده

    نظرات شما -
    • ناشناس

      ناکس داره گلچین می کنه روایت ها را تغییر بده

  • حمله کن

    فورا به نروژ،اسکاتلند و مکزیک حمله کنید

    نظرات شما -
    • علیرضا

      چقدر موادِ مخدر خانمان سوزِ.

  • ناشناس

    امان از مصرف تریاک و شیشه

  • ایران میتونه 2

    ایران می‌تونه اسم تنگه هرمز رو به تنگه شیر موز تغییر بده
    بعدش کلی ایستگاه صلواتی بزنه
    با اینکار اولا می‌تونه باسه تجمع کشتی های در جهت دریافت خدمات ایستگاه صلواتی بشه که اینطوری تنگه خودبه‌خود بسته میشه
    و از اون طرف بچه های ایستگاه صلواتی با استفاده از صندوق نذورات و کمک های اهدایی نقدی به ایستگاه صلواتی درآمد زایی از تنگه شیر موز بکنن
    هم کلی زائر و توریست جذب میشه و هم پیروزی قاطع نصیب ملت ما میشود

  • دوست

    مقاله نویس محترم لازم است اطلاعات نظامی خود را بروز برساند

    نظرات شما -
    • ناشناس

      ناراحت نشو الان نظامیانی دارن می نویسن که تازه دارن مقاله نویسیشون را تقویت می کنن

  • ناشناس

    مغول که حمله کرد یه ژن
    بربری در ایران وارد شد، حالا ما که شانس نداریم ژن مو بلوند و چشم آبی که نمی شه احتمالا سیاه‌پوست می شه

    نظرات شما -
    • ناشناس

      خب یکم خودتون را سفت بچسبین ژن ها قاطی نشن دیگه😅🤣🤣🤣🤣

    • ناشناس

      می گما مگه اعلام نکردین خلبان نبوده و ورود به خاطر مواد هسته ای بوده؟؟ بازم که برگشتیم به دو تا خلبان!! واقعا خجالت نمی کشین تو مقایسه ها هم می گین تلفات انسانی برای آمریکا خیلی مهمه؟؟ می دونیم تو کشور جان ایرانی بی ارزش ترین چیزه ولی انقدر به رومون نیارید!!!!

  • ناشناس

    امریکا المان نازی رو زمین‌ زد ایران که ....

    نظرات شما -
    • ناشناس

      اونو روسیه زد زمین

  • ناشناس

    پس این جانفدا ها به چه دردی میخورن .ازتوجه شما به این موضوع متشکرم .ترامپ قمار باز

  • ناشناس

    شما اگر جرات کردید اسلحه دست مردم بدهید

  • ناشناس

    در نیروی هوایی و دریایی حتی در حریم هوایی ایران،،امریکا برتر هست،،در زمینی هم امریکا برتر هست،،منتهی اگه جنگ زمینی تو ایران باشه بخاطر تعداد بیشتر نیرو ،ایران ممکنه برتر داشته باشه

  • گارد جاویدان

    هر آغازی پایانی دارد ...پایان تاریکی نزدیک است

  • ناشناس

    هیچ با سربازهای خانم مو بلوند عکس سلفی می‌گیریم

  • ناشناس

    خوشحالمون میکنه😁

  • ناشناس

    به قهقرا میرید

  • ناشناس

    همین که آقایان از ترس جان شب خواب ندارن خودش خوبه

  • ناشناس

    خشم عمومی...
    توهمات پایان نداره

  • ناشناس

    اسلحه بدین دست مردم پشت امریکا درمیان خودتونم میدونید

    نظرات شما -
    • ناشناس

      بدن به مردم به طلوع آفتاب نکشیده خودشون کاری که آمریکا نتونست رو جمع میکنن

  • فرهاد مستوفی

    لطفا اینترنت را وصل کنید از این بی خبری کشنده نجات پیداکنیم این خلاف قانون و حتی جنگ است، چون الان حدود ۳ ماه است که از همه چیز و همه کس بی خبریم این درست نیست و خلاف اخلاق انسانی است اگر مدعی مسلمان بودن هستیم ولاغیر

  • چای دبش باغ ازگل ک

    اگر شخم دارید آذوقه مردم ایران را تأمین کنید جنگ زمینی بما مردم ایران هیچ ربطی ندارد

  • ناشناس

    آقا خوراک لوبیا میخوری نیا کارشناسی بنویس ، ببین چه گندی زدی !

  • ناشناس

    اکثر مردم ایران اکنون مثل یهودیان در آلمان نازی هستند. همانطور که یهودیان از متفقین حمایت کردند ایرانیان هم از آمریکایی ها حمایت میکنن.

  • تخم بابامم

    یعنی جرررررررررررررررررر😂😂😂
    حتماً اسلحه بدین دست مردم تا ببینید چطور به درک واصل میشید
    تری جونم عاشقتم... ماچ بهت

    نظرات شما -
    • ناشناس

      اسلحه ای نیست اصن در ایران. یه مشت کلاشینکف مال زمان شاه و شوروی. شاتگان هم هست تیر ساچمه ای. ام پی ۵ هم داریم دست ارتش ولی در حد تجهیزات رگباری و دقیق آمریکا نیستند هیچ کدوم.

  • ناشناس

    خشم عمومی هست امانه واسه آمریکا

  • ناشناس

    دیگه وقتی مقاله‌ای به فرمایشات گهربار سردار سلامی استناد کنه خودتون تا ته قصه رو بخونین

  • ناشناس

    نه به قطع اینتزنت#
    نه به اینترنت طبقاتی#

  • ناشناس

    این بی فرهنگ هایی که ساعت ۱۱ شب آهنگ حیدر حیدر میذارن با صدای بلند تو خیابون ها میچرخند ، امیدوارم خدا لعنتتون کنه مردم آزارها

  • ناشناس

    آااخ که چقد دوس دارم بچه م یه رگه آمریکایی داشته باشه.