درحال بروزرسانی

عراقچی و ویتکاف در اسلام آباد مذاکره خواهند داشت؟/ وزیرخارجه ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد/ 2 خواسته اصلی ایران چیست؟

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان دیدگاه‌ها و ملاحظات ایران برای پایان جنگ را منعکس کرد.

عراقچی و ویتکاف در اسلام آباد مذاکره خواهند داشت؟/ وزیرخارجه ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد/ 2 خواسته اصلی ایران چیست؟

آرون دیوید میلر مذاکره کننده ارشد سابق آمریکا گفت: در حال حاضر، هیچ‌کدام از عناصر لازم برای یک توافق موفق میان آمریکا و ایران فراهم نیست

 العربیه: رفع محاصره و توقف حملات، دو خواسته اصلی ایران است

 شبکه العربیه هم‌زمان با دیدار وزیر خارجه ایران با مقامات پاکستانی مدعی شده که تهران خواهان رفع محاصره دریایی و همچنین توقف تهدیدات نظامی آمریکا شده است.

 به نقل از مقامات پاکستانی گزارش داده که وزیر خارجه ایران در دیدار امروز شنبه خود با فیلدمارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، مخالفت و ملاحظات تهران نسبت به خواسته‌های آمریکا را ابلاغ کرده است.

 این مقام در ادامه افزوده که عراقچی در این دیدار هر گونه اختلافی در بدنه حاکمیتی ایران بر سر مذاکرات را رد کرده است.

قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص):ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود/ آمریکا به راهزنی دریایی ادامه دهد با واکنش شدید ما مواجه می‌شود

خبرنگار المیادین در اسلام آباد نوشت: طرف ایرانی قبل از رفع محاصره آمریکا از نشستن با طرف آمریکایی خودداری کرد و ایران بر این موضع پافشاری می کند

سی ان ان نوشت: انتظار می‌رود استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا و جرد کوشنر، داماد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، امروز عازم پاکستان شوند، اما تهران وجود هرگونه برنامه‌ای برای مذاکره مستقیم با آمریکا را تکذیب کرده است.

الجزیره: در ۲۴ ساعت گذشته، بین پاکستانی‌ها و روس‌ها نیز گفت‌وگو انجام شده

الجزیره نوشت: (در مورد سفر عراقچی به پاکستان)، این نشست‌ها اساساً راه را برای بازگشت دیپلماسی به میز مذاکره هموار می‌کنند.

ایرانی‌ها اصرار داشته‌اند که این یک دیدار سه‌جانبه نخواهد بود و برخلاف آنچه از کاخ سفید شنیده‌اید، هیچ مذاکره‌ای با آمریکایی‌ها در کار نیست.

ایرانی‌ها تأکید می‌کنند که نقطه اختلاف همچنان این است که آنها خواستار پایان یافتن محاصره دریایی آمریکا هستند، اما تاکنون هیچ نشانه‌ای از سوی ایالات متحده مبنی بر تمایل به پایان این محاصره وجود نداشته است.

بنابراین ما هنوز در همان بن‌بست هستیم، اما مقامات پاکستانی به ما می‌گویند که حضور آنها در اینجا و آمدن آمریکایی‌ها نشانه‌ای است از اینکه دیپلماسی پشت پرده در حال کار کردن است.

دیپلماسی رفت و برگشتی، در جریان بوده و همانطور که یک دیپلمات گفت، پاکستان از همه طرف، دیپلماسی بی‌امان به کار گرفته است.

در ۲۴ ساعت گذشته، گفتگوهایی نه تنها بین پاکستانی‌ها و ایرانی‌ها، بلکه بین پاکستانی‌ها و روس‌ها نیز انجام شده است، روسیه یکی دیگر از مقاصد وزیر امور خارجه ایران پس از ترک پاکستان خواهد بود.

العربیه به نقل از مقام ایرانی: بر شروط ده‌گانه خود تأکید داریم

 یکی از مقامات ایرانی نوشته که در سفر وزیر خارجه ایران سید عباس عراقچی به اسلام‌آباد، مطالبات رهبر معظم انقلاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به طرف پاکستانی منتقل شده است.

 این مقام ایرانی همچنین افزوده که ایران همچنان بر بندهای ده‌گانه پیشنهادی خود تأکید دارد. وی ادامه داده که ایران به مقامات پاکستانی تصریح کرده که به این شروط ده‌گانه «تعهد و پایبندی کامل» دارد.

 وی بر آمادگی ایران برای گفتگو و مذاکره تأکید کرده، اما در عین حال خاطرنشان کرده که ایران در مذاکراتی که آمریکا خطوط قرمز آن را تعیین کند، شرکت نخواهد کرد. او همچنین تصریح کرده که ایران «تسلیم نخواهد شد.»

تقدیر عراقچی از پاکستان جهت اهتمام به اجرای تفاهم آتش‌بس در مورد لبنان

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های خود در پاکستان با نخست وزیر این کشور دیدار و رایزنی کرد.

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه که برای رایزنی با مقام‌های عالی‌رتبه پاکستان به اسلام‌آباد سفر کرده است، عصر امروز با شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که محمد اسحاق‌دار معاون نخست وزیر و وزیر خارجه پاکستان نیز حضور داشت، روابط دوجانبه و همکاری‌های فیمابین دو کشور در حوزه‌های مختلف، و نیز تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. 

نخست وزیر پاکستان با اشاره به عزم و اراده مقام‌های عالی دو کشور برای تداوم روند ارتقای روزافزون روابط و همکاری‌های دوجانبه و نیز هماهنگی و همکاری در سطح چندجانبه و سازمان‌های بین‌المللی، ابراز اطمینان کرد این روند با قوت و در راستای منافع مشترک دو کشور همسایه و مسمان تداوم خواهد یافت. 

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اهتمام مقام معظم رهبری و رئیس‌ جمهور پزشکیان برای ارتقای همه‌جانبه روابط با همسایگان به‌ویژه پاکستان، بر جایگاه ویژه پاکستان در سیاست و روابط خارجی ایران و اراده ایران برای توسعه بیش از پیش روابط بین دو کشور تاکید کرد.

عراقچی با قدردانی از تلاش‌های مجدانه مقام‌های ارشد دولت پاکستان برای خاتمه جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و برقراری آتش‌بس و همچنین حسن میزبانی مذاکرات، مواضع اصولی کشورمان را در قبال آخرین تحولات مرتبط با آتش‌بس و خاتمه کامل جنگ تحمیلی علیه ایران تشریح کرد.

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به ادامه جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و تجاوزهای مکرر این رژیم علیه تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی لبنان، از مواضع دولت و مردم پاکستان در حمایت و همستگی با ملت مظلوم فلسطین و اهتمام ویژه پاکستان برای اجرای تفاهم آتش‌بس در مورد لبنان تقدیر کرد.

عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد

سید عباس عراقچی  که برای تبادل نظر با مقام‌های ارشد پاکستان به اسلام‌آباد سفر کرده است، صبح امروز شنبه با فیلد مارشال عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش تسنیم،  در این دیدار پیرامون آخرین تحولات مرتبط با آتش‌بس و خاتمه جنگ تحمیلی آمریکا-رژیم صهیونیستی علیه ایران، و همکاری برای تقویت صلح و ثبات در منطقه‌ غرب آسیا بحث و تبادل نظر شد.

در این دیدار، وزیر امور خارجه از مساعی جمیله و تلاش‌های ارزشمند دولت پاکستان به‌ویژه فیلد مارشال عاصم منیر برای برقراری آتش‌بس و خاتمه جنگ قدردانی کرد و دیدگاه‌ها و ملاحظات کشورمان در این خصوص را تبیین کرد.

فیلد مارشال عاصم منیر ضمن قدردانی از اعتماد ایران به پاکستان به‌عنوان کشور همسایه و مسلمان جهت کمک به پیشبرد روند دیپلماتیک، آمادگی این کشور را برای تداوم تلاش‌های میانجیگرانه پاکستان تا حصول نتیجه اعلام کرد.

این خبر بروزرسانی شده است.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 12
  • ایرانی گرفتار

    آقای عراقچی لطفا برای محو اسرائیل تاریخ مشخص و با آمریکا هماهنگ کنید

    نظرات شما -
    • ناشناس

      بزار امام زمان ظهور کنه 🫠

  • ناشناس

    خبر ۳۰۰ میلیون جان فدا ایران تکذیب شد

    نظرات شما -
    • ناشناس

      حاضرم شرط ببندم منظورشون 30 میلیون ریال آدم معادل 3 میلیون آدم بوده نه تومن 😂😂

  • صادق

    ,اگر هزار بار بمیرم و زنده شم عراقچی رو بخاطر اوردن دو جنگ به ایران نمی بخشم

  • ناشناس

    حقوقمون رو بدین بحق الله نابود شید

    نظرات شما -
    • ناشناس

      چه خبرتونه.حالا یکی دو ماه حقوق نگیر،نمیمیری که.
      باید مقاومت کرد.اینقدر دنیاپرست نباشید بفکر مبارزه باشید

  • ناشناس

    ترامپ میتونه به زدن یدونه نیروگاه دماوند پیروز بشه احتمالا داره از طولانی شدن این جنگ نفع میبره

  • ایرانی

    دارین چه کار میکنین، ۱۰ تا بند رهبری رو تبدیل به دو خواسته کردین؟
    آخه با چه سیستمی؟

  • ناشناس

    عمو تورامپتون گیر افتاده،دنبال راه فرار از جنگ هست

  • ناشناس

    آفتابه لگن هفت دست شام و نهار هیچی😂😂😂😂

  • ناشناس

    اینترنت بین الملل رو وصل کنید ۶۰ روزه نون درنیاوردم