با اشاره به سالروز حادثه شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس
پزشکیان: امیدوارم آمریکا از شکست در طبس و جنوب اصفهان عبرت گرفته باشد
رئیسجمهوری با بیان اینکه خدای شنهای طبس، نگهدارنده مردم ایران است، تصریح کرد: امیدوارم شکست تاریخی عملیات نظامی آمریکا در طبس و جنوب اصفهان، درس عبرت مستکبران عالم باشد.
مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به سالروز حادثه شکست عملیات نظامی آمریکا در طبس، نوشت:
«۵ اردیبهشت، سالروز شکست تاریخی آمریکا در طبس است که تفوق الهی بر هر اراده دیگری مشخص شد. امسال نیز مدد خداوند، طبس دیگری را در جنوب اصفهان رقم زد و نشان داد خدای شنهای طبس، خدای نگهدارنده مردمان این سرزمین است.
امیدوارم چنین شکستهای تاریخی، درس عبرتی برای مستکبران عالم باشد.»
پس از اشغال سفارت آمریکا در تهران و قطع روابط سیاسی دوکشور، امریکا در تلاش برای آزادی گروگانهای خود، طرح عملیات نجات را برنامهریزی کرد و در اردیبهشت ۱۳۵۹ ششفروند هواپیمای سی۱۳۰ از نقاط کور راداری وارد ایران شد و در صحرای طبس فرود آمد. با وجود پیشبینی وضع مساعد هوا، طوفان ناگهانی شن عملیات را با شکست مواجه کرد. این شکست بازتاب وسیعی در جهان یافت و جیمی کارتر رئیسجمهوری آمریکا شکست عملیات نجات را تلخترین شکست خود دانست.
رییس جمهور دو نا کار مفیدی که در چند ماه گذشته کردی رو نام ببر ، جز نامه نگاری و پیام دادن و تسلیت و واکنش
همچنان ساده لوح.
قیمت بسته نت چرا انقدر افزایش دادید؟ دو بار سایت نگاه کردم تمام شد.
مجبورم که wifi در و همسایه هک کنم چاره ای ندارم. گناهش به گردن شما شاه دزدان
خدای شن های طبس، منظورت شوری سابقه دیگه؟؟
شما کی درس عبرت میگیرین ؟
اگه یه ذره غیرت داشتی باید تا الان استعفا میدادی
اینترنت پرو لکه ننگی به پیشونیه آقای رئیس جمهوره
اگر داشتن اینترنت من باعث میشه جان مسولین در خطر باشه پس من اینترنت میخوام