تسنیم: ایران هیچ درخواستی برای گفتگوی حضوری با آمریکا نداده است | سخنگوی کاخ سفید رسما دروغ می‌گوید

کارولین لیویت در ادامه سلسله دروغ‌های مقامات کاخ سفید و بعضی از رسانه‌های آمریکایی این بار به فاکس نیوز گفته است که ایرانی‌ها تماس گرفته و درخواست گفتگوی حضوری با آمریکایی‌ها در پاکستان را داده‌اند! بنابراین ترامپ، ویتکاف و کوشنر را اعزام می‌کند تا با ایران مذاکره کنند.

تسنیم: ایران هیچ درخواستی برای گفتگوی حضوری با آمریکا نداده است | سخنگوی کاخ سفید رسما دروغ می‌گوید

به گزارش خبرفوری،  کسب اطلاع تسنیم حاکیست که این اظهارات لیویت یک دروغ محض و وارونه سازی فضاست. ایران هیچ درخواستی برای گفتگو با آمریکاییها نداده و بالعکس، درخواستهای آمریکاییها برای مذاکره را به دلیل زیاده خواهی آنان به طور کامل تا این لحظه رد کرده است. 

 آمریکایی‌ها از همان ساعات ابتدایی پس از مذاکرات دور اول در اسلام‌آباد پاکستان، به صورت مداوم از طریق واسطه پاکستانی درخواست مذاکرات مجدد را داده‌اند و حتی رسانه‌های آنان نیز مدام می‌گویند که ونس و ویتکاف و کوشنر در مسیر پاکستان هستند. 

 با این حال علیرغم عطش و نیاز فراوان آمریکایی‌ها برای مذاکره، ایران تاکید کرده است که به دلیل زیاده خواهی‌های آمریکا «در حال حاضر و با شرایط موجود» هیچ تصمیمی برای مذاکره با آمریکا وجود ندارد. 

 

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • ناشناس

    آمریکایی ها دروغ نمیگن
    شما مخفی کاری میکنید

  • منجی

    وقتی شما تکذیب می‌کنید واقعیت داره

  • ناشناس

    وزیر خارحه تون رسما رفته پاکستان بازم انکار می کنید.

  • ناشناس

    اگه راست میگید چرا اینترنت را وصل نمیکنید؟

  • ناشناس

    اره فقط شما راست میگید

  • ناشناس

    بابا بسه دیگه تا کی دروغ تا کی تکذیب ..مردم رو احمق فرض کردید ..رک راست برید مستقیم مذاکره کنید یا استی کنید یا جنگ ...مردم مسخره شما نیستند هر روز یه چیزی میگین در عمل کار دیگه میکنید ..

  • ناشناس

    تسنیم.. اوه من که باور میکنم