ضرورت آمادگی مشهد برای میزبانی از زائران مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بر ضرورت آمادگی مشهد برای میزبانی از زائران مراسم تشییع پیکر رهبر شهید امت، تاکید کرد.

ضرورت آمادگی مشهد برای میزبانی از زائران مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

آیت الله سیداحمد علم الهدی در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی خراسان رضوی در دفتر نماینده ولی فقیه، گفت: اگرچه تاکنون تاریخ دقیقی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید مشخص نشده است، اما انتظار می‌رود، شرایط لازم برای اسکان و میزبانی زائرانی که برای مراسم به مشهد مقدس مشرف می‌شوند، فراهم شود.

او افزود: بر این اساس، لازم است که مسئولان و مدیران مربوطه مانند مسئولان گردشگری، جامعه هتلداری و مراکز اسکان زائران و غیره، کار ویژه‌ای طراحی کنند تا تمامی جزئیات مراسم به خوبی در آن روشن باشد و در زمان مراسم دچار مشکل نشویم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: مراکز اقامتی استان برای میزبانی از زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، آمادگی دارند.

سیدجواد موسوی افزود: برنامه‌ریزی برای تامین نیاز‌های زائران و مردم در این ایام صورت خواهد گرفت تا مراسم هر چه باشکوه‌تر برگزار شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید