شهادت ۵ فلسطینی در جنایت تازه رژیم صهیونیستی در بیت لاهیا
در جریان حمله پهپادی مرگبار رژیم صهیونیستی به شمال نوار غزه، پنج فلسطینی از جمله سه کودک به شهادت رسیدند.
منابع محلی اعلام کردند که عصر چهارشنبه پهپاد رژیم صهیونیستی گروهی از آوارگان فلسطینی را در نزدیکی مسجدی در منطقه «بیت لاهیا» در شمال نوار غزه هدف قرار داد که در نتیجه آن پنج فلسطینی از جمله ۲ کودک شهید شدند.
منابع پزشکی در این رابطه اعلام کردند که همزمان با این حمله پهپادی، توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی مناطق شرقی شهرک بیت لاهیا را هدف آتش خود قرار داد که در نتیجه ترکشهایی به خانههای شهروندان فلسطینی اصابت کرد.
به نوشته روزنامه «عربی۲۱»، در مرکز نوار غزه نیز بر اثر تیراندازی ارتش رژیم صهیونیستی در شرق اردوگاه البریج، چهار فلسطینی زخمی شدند.
همچنین رژیم صهیونیستی در جنوب نوار غزه، یک حمله پهپادی به شرق خانیونس انجام داد که در آن یک فلسطینی به شدت زخمی شد.
بیش باد
بزن که خوب میزنی