سالاد کلمات به سبک ترامپ: ایران می‌خواهد تنگه بسته باشد چون من آن را بسته‌ام

رئیس جمهور آمریکا بامداد چهارشنبه با درهم‌گویی مدعی شد که ایران نمی‌خواهد تنگه هرمز بسته باشد، اما چون او آن را بسته، پس تهران هم می‌خواهد که بسته باشد!

سالاد کلمات به سبک ترامپ: ایران می‌خواهد تنگه بسته باشد چون من آن را بسته‌ام

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بامداد چهارشنبه در بیانیه‌ای که بیشتر به سالاد کلمات و درهم‌گویی شبیه بود، ادعاهایی را درباره تنگه هرمز مطرح و ایران را تهدید کرد.

ترامپ در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» مدعی شد که ایران نمی‌خواهد تنگه هرمز بسته باشد، اما چون او آن را بسته، پس تهران هم می‌خواهد که بسته باشد!وی در این‌باره نوشت: «ایران نمی‌خواهد تنگه هرمز بسته باشد، آنها می‌خواهند باز باشد تا روزانه ۵۰۰ میلیون دلار درآمد داشته باشند. آنها فقط می‌خواهند بسته باشد چون من آن را کاملا محاصره کرده و بسته‌ام».

رئیس جمهور تروریست آمریکا ادامه داد: «چهار روز پیش افرادی پیش من آمده و گفتند که ایران می‌خواهد تنگه را فوراً باز کند. [من گفتم] اگر ما این کار را کنیم، هیچوقت نمی‌توانیم با ایران توافق کنیم...».

ترامپ در ادامه این جملات، تهدید کرد: «... مگر اینکه مابقی کشور [ایران] را منفجر کنیم که شامل سران آنها نیز می‌شود!»این در حالی است که در واپسین دقایق شامگاه سه‌شنبه و در حالی که هنوز چند ساعت به پایان آتش‌بس دو هفته‌ای بین آمریکا و جمهوری اسلامی ایران مانده بود، ترامپ به‌صورت یکجانبه اعلام کرد: «ما آتش‌بس را تا زمانی که ایران پیشنهاد خود را ارائه دهد و بحث‌ها به هر نحوی به پایان برسد، تمدید خواهیم کرد». 

منبع: فارس
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • جواد ظریف

    امضای ونس تضمین است