وزیر خارجه روسیه:

مذاکرات قبلی بین آمریکا و ایران با اقدامات متجاوزانه توجیه نشدنی همراه بود

وزیر خارجه روسیه امروز -سه‌شنبه- تأکید کرد این کشور از روند مذاکره و راهکارهای دیپلماتیک و توافق‌های بین‌المللی حمایت می‌کند.

مذاکرات قبلی بین آمریکا و ایران با اقدامات متجاوزانه توجیه نشدنی همراه بود

«سرگئی لاوروف»  تأکید کرد: ما از روند مذاکره و راهکارهای دیپلماتیک و توافق‌های بین‌المللی برای تحقق مشروعیت حمایت می‌کنیم. دورهای سابق مذاکرات میان واشنگتن و تهران همزمان با اقدامات متجاوزانه توجیه نشدنی بود. برجام شامل جواب‌هایی درباره تمام سوالاتی است که واشنگتن امروز آن را مطرح می‌کند.

لاوروف به المیادین گفت: اگر مذاکرات به توافقی منجر شود که به برجام نزدیک باشد موفقیت بزرگی خواهد داشت. ایران به رغم اینکه تأکید کرده برنامه مسالمت‌آمیز هسته‌ای آن ابعاد نظامی ندارد در معرض شدیدترین سیستم نظارت در جهان قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: امیدواریم به توافق‌های آلاسکا احترام گذاشته شود و این مسئله بر هرگونه توافق‌هایی بین تهران و واشنگتن منطبق خواهد شد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • گوه خور معرکه

    زیادی خوردی بسه

  • ناشناس

    ببینید تو رو خدا کی از تجاوز میگه