احتمال برگزاری دور جدید مذاکرت تهران - واشنگتن برای توافق بلندمدت/ ونس، ویتکاف و کوشنر، آماده سفر!

احتمال حضور معاون رئیس جمهور آمریکا در نشست مذاکرات جدید وجود دارد.

احتمال برگزاری دور جدید مذاکرت تهران - واشنگتن برای توافق بلندمدت/ ونس، ویتکاف و کوشنر، آماده سفر!

سی‌ان‌ان نوشت: دولت ترامپ در حال بررسی مذاکرات حضوری با ایران در روزهای آینده برای دستیابی به یک توافق بلندمدت است. طبق گزارش سی ان ان، استیو ویتکاف، جرد کوشنر و جی‌دی ونس احتمالا در این نشست حضور داشته باشند.

12

دعوت نخست وزیر پاکستان از هیات های ایران و امریکا برای حضور در اسلام آباد

شریف

 با کمال تواضع، خرسندم اعلام کنم که جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا، به همراه متحدان خود، با برقراری آتش‌بسی فوری در همه مناطق، از جمله لبنان و سایر نقاط موافقت کرده‌اند.به توافق رسیده‌اند. این آتش‌بس از ساعت ۳:۳۰ بامداد چهارشنبه ۸ آوریل ۲۰۲۶ به وقت رسمی ایران و ساعت ۸:۰۰ شب سه‌شنبه ۷ آوریل به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد.

از این اقدام خردمندانه رهبران دو کشور صمیمانه استقبال می‌کنم و از هیأت‌های آنان دعوت به عمل می‌آورم تا روز جمعه ۱۰ آوریل ۲۰۲۶ در اسلام‌آباد گرد هم آیند و مذاکرات برای دستیابی به توافقی نهایی به‌منظور حل‌وفصل تمامی اختلافات را آغاز کنند.

هر دو طرف با درایتی قابل توجه و درکی متقابل، رویکردی سازنده در پیشبرد صلح و ثبات از خود نشان داده‌اند. صمیمانه امیدواریم «گفت‌وگوهای اسلام‌آباد» به تحقق صلحی پایدار بینجامد و در روزهای آینده، اخبار خوش بیشتری با شما در میان بگذاریم.

منبع: میزان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید