جنبش النجباء عراق: منافع و پایگاه‌های آمریکایی از بامداد سه‌شنبه هدف ما خواهند بود

معاون نظامی جنبش النجباء عراق، تأکید کرد که تمامی منافع و پایگاه‌های آمریکایی از بامداد سه‌شنبه هدف این جنبش قرار خواهند گرفت.

جنبش النجباء عراق: منافع و پایگاه‌های آمریکایی از بامداد سه‌شنبه هدف ما خواهند بود

«عبدالقادر کربلائی»، معاون نظامی جنبش النجباء عراق، تأکید کرد: «تمامی منافع و پایگاه‌های آمریکایی از بامداد سه‌شنبه هدف این جنبش خواهند بود.»

بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، الکربلائی در ادامه گفت: «ترامپ و پیروانش بدانند که نیروگاه‌های متعلق به آن‌ها در منطقه نیز هدفی مشروع برای ما هستند و هیچ خط قرمزی برای آن‌ها وجود ندارد.»

این اظهارات پس از آن مطرح می‌شود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، دیروز یکشنبه تهدیدات جنگ‌طلبانه خود علیه ایران را تکرار کرد و خواستار باز شدن تنگه هرمز شد و هشدار داد: «روز سه‌شنبه، روز ضربه زدن به پل‌ها و نیروگاه‌های برق» در داخل این کشور خواهد بود.

ترامپ در پستی در پلتفرم «تروث سوشال» نوشت: «سه‌شنبه، روز نیروگاه‌های برق و روز پل‌ها خواهد بود و همه این‌ها در یک روز، در ایران.»

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    این جنبشا چیه همه جا در حال تکثیره ؟؟!!
    کشور باید یه ارتش داشته باشه و‌تمام !

  • ناشناس

    چقدر قدرتمند!!!
    الان با حمایت این جنبش ما کل جهان را شکست خواهیم داد