سفارت ایران در لندن: اروپا منافع خود را در اولویت قرار دهد و نه اسرائیل را

سفارت ایران در انگلیس روز جمعه در پیامی از اروپا خواست تا منافع خود را اولویت قرار داده و پول مالیات دهندگان اروپایی را صرف جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی نکنند.

سفارت ایران در لندن: اروپا منافع خود را در اولویت قرار دهد و نه اسرائیل را

سفارت ایران در لندن در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» در واکنش به پیام «اورزولا فون‌درلاین» رئیس اجرایی اتحادیه اروپا که تلاش داشت ایران را مقصر شرایط کنونی جلوه دهد، نوشت: «آیا شما اصلا اشاره کردید که چه کسی واقعا مسئول وضعیت کنونی است؟ چرا مدام جنایات آمریکا و رژیم اسرائیل را نادیده می‌گیرید در حالی که کل جهان صدای خود را بلند کرده است؟»

سفارت ایران در ادامه نوشت: «ببینید، مالیات‌دهندگان اروپایی بهای این اقدامات را می‌پردازند. وظیفه شما این است که منافع اروپا را در اولویت قرار دهید، نه اسرائیل را.»

فون‌درلاین روز گذشته در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشته بود: «دیروز گفت‌وگوی خوبی با کر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس داشتم. ما درباره وضعیت خاورمیانه و تنگه هرمز صحبت کردیم.»

وی ادعا کرده بود: «اقدامات ایران ثبات اقتصادی جهانی را در معرض خطر قرار داده است. ما با شرکای خود همکاری خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم که آزادی کشتیرانی هرچه سریع‌تر از سر گرفته شود.»

 

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • حمید

    بالاخره اسرائیل یا رژیم صهیونستی

  • ناشناس

    به سفارت ایران در لندن، به فکر دزدی هایی که از مردم ایران شد، بودی؟

  • ناشناس

    شما که مملکت رو وقف فلسطین کردین عراقیا.
    چقدر وقیحید