دستور دادستان خراسان رضوی برای توقیف اموال ۱۷ عنصر وطن فروش خارج نشین
دادستان مرکز خراسان رضوی گفت: با وصول گزارشهای ضابطین خاص قضایی دستور شناسایی و توقیف اموال ۱۷ نفر از عناصر وطنفروش خارجنشین در این استان صادر شده است.
حسن همتی فر درباره اتهام این افراد گفت: این افراد متهم به انجام فعالیتهایی علیه امنیت و منافع ملی کشور هستند.
وی اضافه کرد: این اقدام بر اساس قانون با هدف حفاظت از امنیت ملی و مقابله با هرگونه فعالیتهای خصمانه صورت گرفته است.
دادستان مرکز استان خراسان رضوی تاکید کرد: تمام دستگاههای ذیربط موظفند در سریعترین زمان ممکن نسبت به اجرای دستور دادستانی اقدام کنند.
همتیفر از عموم مردم استان خواست در صورت داشتن هرگونه اطلاعات در این زمینه موضوع را از طریق درگاه اینترنتی https://dadsetani.ir/jasoosi اعلام کنند.
برای مصادره اموال چارچوبهای دقیق قانونی لازمه که خطا یا سوء استفاده اتفاق نیفته. آیا چنین چارچوبهای دقیقی اندیشیده شده؟
اگر چنین نباشه از فردا برای کامنت گذاشتن و اظهار نظر ساده هم ممکنه نظیر همین احکام صادر بشه.