اعلام ورود بریتانیا به تنش‌های منطقه؛ سرنگونی پهپاد ایرانی توسط لندن

وزارت دفاع بریتانیا با تایید ورود عملیاتی به درگیری‌ها، از سرنگونی یک پهپاد ایرانی در شب گذشته و تداوم ماموریت‌های دفاعی جت‌های جنگنده این کشور در خاورمیانه خبر داد.

اعلام ورود بریتانیا به تنش‌های منطقه؛ سرنگونی پهپاد ایرانی توسط لندن

وزارت دفاع بریتانیا طی بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که نیروهای این کشور به طور مستقیم وارد عملیات شده‌اند. طبق این بیانیه، ارتش بریتانیا موفق شده است یک فروند پهپاد ایرانی را در جریان درگیری‌های شبانه سرنگون کند.

این وزارتخانه همچنین تأکید کرد که جت‌های جنگنده نیروی هوایی بریتانیا همچنان به ماموریت‌های دفاعی خود در فضای خاورمیانه ادامه می‌دهند. این اقدام نشان‌دهنده مشارکت مستقیم و عملیاتی بریتانیا در جریان تنش‌های اخیر است.

منبع: نظامی نیوز
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 16
  • ناشناس

    که عوارض تنگه رو می‌خواید با یوان بگیرید و جلوی بنیان برتون وودز شاخ بشید؟ دلار ناموس بازی اوناست حاجی. یه نیگا به سرنوشت گنده های بریکس بندازید که به پی پی خوردن افتادن.بریتانیا هم زیردریایی فرستاد و هم ناوگان هوایی هم پایگاه جزیره گارسیا و عملا اومد پای کار. و بریتانیا هیچوقت روی اسب بازنده شرط نمی‌بندد.

    نظرات شما -
    • ناشناس

      ترسیدی؟!

    • ناشناس

      باشه بذار جنگندهاشون رو خرج پهپاد برای اسراییل کنن، اگه امریکا تونست شما هم می تونیدبه نظرتون مردم انگلیس میگن چرا پول کشور خرج اسراییل میشه؟!

    • ناشناس

      تو ذوق مرگ نشو

    • حامیم

      بدبخت ترسو امثال شماها رو باید ببندن به هایپرسونیک بفرستن سمت اربابتون

    • ناشناس

      بیدار شیداخرین کسی که خواست ارز دنیا رو عوض کنه از 20 سال پیش تا الان درگیر جنگ داخلیه ( لیبی )

    • ناشناس

      بس کنید جوانان آینده میخان نه سرزمین سوخته جدافل کمی انصاف داشته باشید

    • ناشناس

      حامی فعلا که موشکها داره میخوره به ارباباتون؛ ببین اربابان انگلیسی هم شمارو به حال خودتون رها کردن؛ پوتین و اون یکی ارباب تونم ول تون کرد

  • ناشناس

    دیگه اروپا هم اومد!

  • علی

    روی همو ببوسید دعوتشون کنید خونه یه چای شیرینی بخورید

  • ناشناس

    حرومی ها دنیای علیه ایران وارد جنگ کردین

  • علی بابا

    ائتلاف رو تشکیل بدید کار رو تموم کنید

  • ناشناس

    قبلاً هشدار دادیم که ائتلاف شکل میگیره

  • ناشناس

    ملکه هم استینا را زد بالا از دلایل انقراض علویان

  • ناشناس

    اخ قربون دستتون زودتر این شیشه کش هارو جمع کنید که میخان ایرانو نابود کنن

  • ناشناس

    روسیه و چین چرا بدون حرکت موندن روسیه و چین باید آماده اعزام نیرو به ایران باشند هیچ کاری انجام نمیدن ایران باید از کره شمالی همه نوع تسلیحات بگیره