در حال به روز رسانی

فوری/ موج ۶۴ عملیات وعده صادق با رمز یا زهرا (س)/ حبس بیش از ۵ میلیون صهیونیست در پناهگاه

موج ۶۴ عملیات وعده صادق با رمز یا زهرا (س) اجرا شد.

فوری/ موج ۶۴ عملیات وعده صادق با رمز یا زهرا (س)/ حبس بیش از ۵ میلیون صهیونیست در پناهگاه

تصویری دیگر از اصابت پهپادهای ایرانی به یکی از بزرگترین پالایشگاه‌های نفت کویت

حمله موشکی حزب الله به پایگاه‌های نظامی ارتش اسرائیل

 حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در دفاع از لبنان و مردم آن، رزمندگان مقاومت اسلامی امروز پنجشنبه پایگاه «تیفن» ارتش رژیم صهیونیستی را در شرق شهر «عکا» هدف حملات موشکی قرار دادند.

در بیانیه دیگر حزب الله آمده است که رزمندگان مقاومت اسلامی سایت نظامی «عداثر» (جبل ادیر) ارتش رژیم صهیونیستی را نیز هدف حملات موشکی قرار دادند.

آژیر خطر در بحرین به صدا در آمد

گزارش‌ها حاکی از به صدا در آمدن آژیر خطر در سراسر بحرین است.

 لحظه شلیک موشک‌های قدرتمند موج ادامه دار ۶۴ عملیات وعده صادق۴ 

 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه اعلام کرد: 

موج ۶۴ عملیات وعده صادق۴ در پنجشنبه آخر سال، هدیه به پیشگاه امامین انقلاب اسلامی و تمامی شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم و جنگ تحمیلی با رژیم صهیونیستی و آمریکا با رمز مبارک "یا زهرا سلام الله علیها" از سحرگاه امروز پنجشنبه ۲۸ اسفند علیه اهدافی در منطقه میانی و شمالی سرزمین‌های اشغالی شامل بن گوریون، محل اصلی تجمعات و اقدامات رزمی و پشتیبانی رزمی رژیم صهیونیستی، سوخت رسان‌ها و... و همچنین مرکز، جبهه میانی حیفا محل تجمع نیروها و پالایشگاه های حیفا و ری‌شون لت سیون با سامانه‌های قدرتمند قدر، عماد، خیبرشکن و ۹فروندخرمشهر چند کلاهکه مورد هدف قرار گرفتند.

همچنین ناوگان پنجم دریایی ارتش تروریست امریکا مورد اصابت دقیق سامانه‌های میانبرد سوخت مایع و جامد قرار گرفت که به حول و قوه الهی این عملیات به صورت کاملا موفق و ممتد درحال اجرا است.

زندگی در پناهگاه‌ حال و روز این روزها و ساعت های صهیونیست ها شده است و لحظاتی امکان بیرون آمدن را ندارند.

 

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 17
  • ناشناس

    فعلا عین سگ دارید میخورید😂😂😂

    نظرات شما -
    • ماد

      شاید تو مال سگ و داری میخوری

  • کسب کار مجازی

    اینترنت وصل کن موج برای من نون نمیشه

  • نوید افکاری

    موشک اگه کم نیارین رمز عملیات حتمن کم میارین ،
    چجوری میشه با این حجم موشک های شما اسراعیل اندازه حبه قند هنوز محو نشد از نقشه ؟

  • ناشناس

    حرام زاده های وطن فروش داخلی بدجور میسوزن

  • ناشناس

    هرکس که بیشتر میخوره و کمتر تلفات میگیره بیشترین رجز رو میخونه. خیلی عجیبه ولی حتی ده اسراییلی هم در طول این جنگ کشته نشدن.

  • ناشناس

    کنتور که نمیندازه شما بگو بیست میلیون

  • ناشناس

    باور کن تا چهارم عید اینترنت و باز نکنید از گرسنگی هم شده میام تو خیابون موجیتون میکنم

  • ناشناس

    فقط نت را وصل حرف ... بسه.

  • ناشناس

    دمتون گرم با این رجز خونیتون

  • ماد

    ماشالله یا زهرا س

  • ناشناس

    زهرا بزنه تو کمرتون که کمر مردم رو شکستین بی خردا

  • ناشناس

    سربازان آمریکایی از پایگاه های خودشان فرار کردند و سران بی ادب کشورهای عربی جنایتکار که سربازان آمریکایی را در هثل ها پناه دادن

  • ناشناس

    این بار میز مذاکره لغو توافق برنامه هسته ای صلح آمیز است. این بار میز مذاکره ساخت بمب اتمی است و هم واجب است. این باز میز مذاکره گرفتن انتقام خون شهیدان از آمریکایی ها جنایتکار و صهیونیست ها جنایتکار است و هم واجب است. این بار میز مذاکره ترک نیروهای تروریستی آمریکایی در منطقه است.

  • ناشناس

    بعدی رو شیمیایی بزنید با رمز یا سجاد 😁

  • ناشناس

    اینم شد جنگ؟ کلا ۱۴تا آمریکایی کشته شدن ۶ تاشونم که توی سقوط هواپبما بوده یعنی مستقیم ۸ تا آمریکایی با این همه وعده صادق. در حد تصادف دوتا ماشین .

  • ناشناس

    خوش به حالشون حتی تو پناهگاه هم اینترنت دارند...
    در واقع اینترنت در این قرن مهمترین موضوع میباشد و قطع اینترنت روی مردم جنایت بزرگی محسوب میشه...