آمریکایی ها از جنگ ترامپ علیه ایران عصبانی هستند

یک تحلیلگر آمریکایی گفت که رای‌دهندگان این کشور از اقدام دونالد ترامپ برای کشاندن ایالات متحده به جنگ با ایران عصبانی و خانواده‌ها نگران فرستاده شدن فرزندانشان به جنگ هستند.

آمریکایی ها از جنگ ترامپ علیه ایران عصبانی هستند

به نقل از سی‌ان‌ان، «کارن فینی» تحلیلگر سیاسی و مشاور ارشد ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ یکشنبه شب درباره دیدگاه‌های رای‌دهندگان آمریکایی گفت: شاید تصور کنید که مساله اصلی رای‌دهندگان در انتخابات میاندوره‌ای مسکن و بیمه بهداشت و درمان است. اما موضوع جنگ در صدر مسائل قرار دارد. افراد جوان از اینکه ترامپ قول خود برای نکشاندن آمریکا به جنگ را شکست، عصبانی هستند.

فینی افزود: برخی افراد، خودشان یا کسانی از خانواده‌هایشان عضو ارتش هستند. والدین نگران اعزام فرزندانشان به جنگ هستند. ترامپ و جمهوریخواهان تلاش می‌کنند که نگویند این جنگ است. اما والدین این سخن را قبول را ندارند و می‌دانند که این جنگ است و نیروهای نظامی آمریکا در خطر هستند.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران که در پی آن آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند از بامداد روز ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشورهای منطقه در جریان بود.

تحلیلگران معتقدند این اقدام نشان داد که آمریکا در عمل پایبندی لازم به اصول گفت‌وگو، اعتمادسازی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اختلافات ندارد و همچنان از گزینه نظامی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی بهره می‌گیرد.

جمهوری اسلامی ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت.

مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده اند این عملیات‌ها در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد و با هدف بازدارندگی، جلوگیری از تداوم تجاوز و تحمیل هزینه به متجاوزان انجام شده است.

جمهوری اسلامی ایران هشدار داده است که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز، با پاسخی شدیدتر و گسترده‌تر مواجه خواهد شد.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید