سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص):
مبدأ شلیک موشک های دشمن در شهرهای امارات هدف قرار می گیرد
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) گفت: مبدأ شلیک موشک های دشمن در برخی شهرهای امارات را هدف قرار می دهیم.
سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا(ص) گفت: ارتش متجاوز آمریکا به دلیل ویرانی پایگاه های نظامی خود در منطقه در پناه بنادر و اسکله ها و در مخفیگاه های شهرهای کشور امارات، جزیره ایرانی بو موسی و بخشی از جزیره خارک را هدف موشک های خود قرار داده است.
وی افزود: به سران امارات اعلام میداریم جمهوری اسلامی ایران حق مشروع خود میداند در دفاع از حاکمیت ملی و سرزمین خود مبدأ شلیک موشک های دشمن آمریکایی را در بنادر کشتیرانی، اسکله ها و مخفیگاه نظامیان آمریکا در پناه برخی از شهرهای امارات را مورد اصابت و هدف قرار دهد.
سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا(ص) عنوان کرد: از مردم مسلمان کشور امارات و مراکز جمعیتی میخواهیم نسبت به تخلیه بنادر، اسکلهها و مخفیگاه آمریکایی ها در شهرهای امارات اقدام نمایند تا آسیبی به آنها نرسد.