باران موشک در تل‌آویو ؛ حمله پلیس اسرائیل به موبایل عابران!

در پی تشدید حملات موشکی ایران به اسرائیل، گزارش‌ها حاکی است که نیروهای پلیس اسرائیل از فیلم‌برداری شهروندان از محل اصابت موشک‌ها جلوگیری می‌کنند.

باران موشک در تل‌آویو ؛ حمله پلیس اسرائیل به موبایل عابران!

به گزارش خبرفوری، همزمان با شلیک موجی از موشک‌های ایرانی به سوی اسرائیل، آژیرهای خطر در چندین شهر از جمله تل‌آویو به صدا درآمد و ساکنان این مناطق به پناهگاه‌ها هدایت شدند. در همان زمان سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل برای رهگیری موشک‌ها فعال شدند.

با این حال، ویدئوهایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده نشان می‌دهد نیروهای پلیس، به‌ویژه در نزدیکی میدان معروف هابیما در مرکز تل‌آویو، به افرادی که با تلفن همراه در حال فیلم‌برداری از آسمان یا محل اصابت احتمالی موشک‌ها بودند حمله کرده و موبایل آنها را ضبط می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

عکس جنجالی همسر نتانیاهو در میامی | مست و لایعقل و ترسان

صهیونیست‌ها می‌گویند انتشار تصاویر دقیق از محل اصابت موشک‌ها می‌تواند به طرف مقابل کمک کند تا از میزان دقت حملات و خسارات وارده آگاه شود و در حملات بعدی اهداف خود را اصلاح کند!  به همین دلیل، در زمان درگیری‌های نظامی، محدودیت‌هایی برای ثبت و انتشار تصاویر از محل حملات اعمال می‌شود.

در هفته گذشته صهیونیست‌ها تلاش کرده‌اند میزان آسیب‌های وارد شده توسط موشک‌های ایران را سرکوب کنند، هر چند نشانه‌های بیشماری وجود دارد که نمی‌توان آن را کتمان کرد.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید