سخنگوی وزارت دفاع: هر منبع منطقه‌ای که در اختیار دشمن قرار گیرد، هدف مشروع ایران است

سخنگوی وزارت دفاع با اشاره به حمایت برخی کشورها از نیروی هوایی آمریکا تأکید کرد هر کشوری که امکانات خود را برای تهاجم علیه ایران در اختیار دشمن قرار دهد، نمی‌تواند انتظار داشته باشد از پیامدهای آن مصون بماند.

سخنگوی وزارت دفاع: هر منبع منطقه‌ای که در اختیار دشمن قرار گیرد، هدف مشروع ایران است

سخنگوی وزارت دفاع اعلام کرد نیروی هوایی آمریکا در اقدامات خود به‌شدت از سوی برخی کشورها پشتیبانی می‌شود.

وی افزود: کشورهای مسلمان تا زمانی برادر ما محسوب می‌شوند که از امکانات و ظرفیت‌های آن‌ها برای تهاجم علیه ایران استفاده نشود.

به گفته او، هرکدام از منابع و امکانات موجود در منطقه که در اختیار دشمن قرار گیرد و برای اقدام علیه ایران مورد استفاده قرار بگیرد، از نگاه ایران یک هدف مشروع تلقی خواهد شد.

سخنگوی وزارت دفاع تأکید کرد جمهوری اسلامی ایران هرگونه استفاده از ظرفیت‌های منطقه‌ای برای حمله به خاک کشور را با پاسخ متناسب و قاطع مواجه خواهد کرد.

حجم ویدیو: 3.93M | مدت زمان ویدیو: 00:02:00 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • 1984

    شما باید بری بشینی تو پارک شطرنج بازی کنی پیرمرد! ظاهراً هیچ مهره ای نمونده براتون که ای بازنشسته ها شدن مسئولین ارشد نظامی!