چهارشنبه 8 بهمن 1404

امروز وزرا در حیاط دولت چه گفتند؟/ از مذاکره ایران و آمریکا تا صدور گواهینامه موتورسواری زنان و اینترنت بین‌الملل

از مذاکره ایران و آمریکا تا صدور گواهینامه موتورسواری زنان و اینترنت بین‌الملل، اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) 8 بهمن 1404 هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سوالات‌شان پاسخ دادند.

امروز وزرا در حیاط دولت چه گفتند؟/ از مذاکره ایران و آمریکا تا صدور گواهینامه موتورسواری زنان و اینترنت بین‌الملل

مهاجرانی اعلام کرد: دستور رئیس‌جمهوری برای بررسی افزایش قیمت خودرو

سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودروها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.

فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز هیات دولت گزارشی درباره حوادث اخیر داده شد که رئیس‌جمهوری پس از شنیدنش مجددا دستور داد اعضای کابینه با امکانات دولتی، نسبت به پیگیری مسائل خانواده‌های شهدا، جانبازان و آسیب‌دیدگان این حوادث اقدام کنند و مقرر شد تا 11 بهمن‌ماه گزارش این اقدامات به شخص رئیس‌جمهوری ارائه شود.

وی همچنین با اشاره به اقدام اخیر در زمینه افزایش قیمت خودروها و طرح این موضوع در جلسه هیات دولت اظهار کرد: رئیس‌جمهوری دستور داد اقدام اخیر در زمینه افزایش قیمت خودرو که موافقان و مخالفانی دارد در کارگروهی ویژه بررسی و نتایج آن به دولت ارائه شود.

واکنش رئیس سازمان انرژی اتمی به ادعاهای اخیر گروسی

رئیس سازمان انرژی اتمی به ادعاهای اخیر گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران واکنش نشان داد و تاکید کرد: انتظار می‌رود گروسی از چنین ادبیاتی استفاده نکند و به تکالیفش در ارائه گزارشات پایبند باشد.

معاون رئیس‌جمهوری: صدور گواهینامه موتورسواری زنان نهایی شد

معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.

 زهرا بهروزآذر در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران اعلام کرد: صدور گواهینامه موتورسواری زنان نهایی شده و فرایند اجرایی آن در روزهای آینده آغاز می‌شود.

وزیر ارتباطات: طرح موضوع بی‌نیازی به اینترنت بین‌الملل یک شوخی تلخ و منتفی است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم. امیدواریم در روزهای آینده شاهد بهبود وضعیت اینترنت باشیم.

ستار هاشمی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاش‌های این وزارتخانه برای برقراری مجدد اینترنت بین‌الملل اظهار کرد: تلاش‌های بسیاری در این مدت انجام شد و با کسب و کارهای مرتبط با اینترنت در تماس نزدیک بودیم و حرف‌هایشان را شنیده‌ایم. موضوع اشتغال یکی از شاخص‌های مهم و حفظ امنیت کشور است و بر همین مبنا نیز استدلال کرده‌ایم که امروز وضعیت ارتباطات به مسیر عادی بازگردد که این فرایند از روز گذشته آغاز شده و امیدواریم در آینده تکمیل شود و بهبود یابد.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه اگر گفته شود که به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم یک شوخی تلخ است، تصریح کرد: طرح چنین گزاره‌ای درباره اینترنت بین‌الملل منتفی شده و امروز فضای مجازی در واقع بخشی از فضای واقعی زندگی مردم است که باید این موضوع را بپذیریم. باور داریم نگاه مردم را در این زمینه دنبال کنیم و تلاش‌های شبانه‌روزی در این زمینه انجام بدهیم و پیگیری‌های لازم را ادامه خواهیم داد.

عراقچی: در روزهای اخیر تماسی با ویتکاف نداشته‌ایم و ایران تقاضایی برای مذاکره نداشته است

وزیر امور خارجه اعلام کرد که در روزهای اخیر تماسی بین وی و استیو ویتکاف برقرار نشده و ایران تقاضایی برای مذاکره نداشته است.

وزیر کشاورزی: مردم مطمئن باشند در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به وضعیت واردات ایران از بندرهای شمالی و برابری آن با میزان انجام شده در بندرهای جنوبی اظهار کرد: اطمینان می‌دهیم در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم؛ به ویژه که 85 درصد تولیدات ما در این زمینه داخلی است.

غلامرضا نوری قزلجه در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اکنون واردات ما از بندرهای شمالی و حمل آنها در روزهای گذشته برابر با حمل کالا در بندرهای جنوبی است، اظهار کرد: دیپلماسی غذایی ما با کشورهای همسایه و به ویژه همسایگان شمالی به خوبی در حال انجام است و اطمینان  می‌دهیم که در حوزه غذایی دچار مشکل نمی‌شویم. به ویژه که 85 درصد تولیدات ما در این زمینه داخلی است.

وی همچنین با اشاره به آمار جدیدی از استفاده مردم از کالابرگ الکترونیکی اظهار کرد: حدود 80 میلیون نفر تاکنون از کالابرگ استفاده کرده‌اند و تامین کالاها در این زمینه به صورت سریع و کامل در حال انجام است.

وزیر علوم: پیگیر وضعیت دانشجویان بازداشتی هستیم

وزیر علوم از تلاش‌های این وزارتخانه برای پیگیری وضعیت دانشجویان بازداشتی در حوادث اخیر خبر داد.

 حسین سیمایی صراف در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره میزان آسیب جانی به دانشجویان در جریان حوادث اخیر و آمار وی از بازداشتی‌های دانشجو در این مدت اظهار کرد: آماری از دانشجویان جان باخته ندارم اما دانشجویانی در حوادث اخیر بازداشت شده بودند که اغلب آنان بعد از چند ساعت آزاد شده بودند.

وی افزود: درباره برخی از آنان که هنوز در بازداشت هستند با قوه قضاییه مکاتبه کرده‌ایم و با شورای عالی امنیت ملی نیز در تماس هستیم تا پیگیری‌های لازم انجام شود.

زاکانی: مساجد، منازل مسکونی و مغازه‌های آسیب دیده تهران را بازسازی می‌کنیم

شهردار تهران گفت: بازسازی مساجد، منازل مسکونی و مغازه‌ها (غیر از پاساژها) از سوی شهرداری تهران آغاز شده و برخی از این اماکن تا ماه رمضان تکمیل می‌شود.

علیرضا زاکانی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران با وجود آسیب سه هزار میلیارد تومانی به شهرداری تهران متعهد شدیم مساجد، منازل مسکونی و مغازه‌ها (غیر از پاساژها) را بازسازی کنیم و تدابیری را هم در این زمینه در نظر گرفته‌ایم.

وی یادآور شد: با تمهید بودجه کار بازسازی آغاز شده و بازسازی برخی از این اماکن تا ماه رمضان تکمیل می‌شود.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید