عضو هیات رئیسه مجلس:

استیضاح وزرا در مجلس متوقف شد

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که با هدف کار دوبرابر وزرا، فعلا استیضاح وزرا متوقف شده است.

استیضاح وزرا در مجلس متوقف شد

علیرضا سلیمی  با اشاره به جلسه غیرعلنی امروز گفت: مقام معظم رهبری صریحا فرمودند که باید به دولت کمک کرد و دولت و وزرا نیز باید دو برابر کار کنند. در این راستا مجلس از ابزار نظارتی‌اش به طور جدی استفاده می کند.

وی ادامه داد: مجلس فرصتی به وزرا برای کار دوبرابری می‌دهد و با استفاده از ابرار نظارتی‌اش، وزرا  را وادار به کار می‌کند. در این شرایط اگر وزرا دو برابر کار نکنند، مجلس از ابزار نظارتی خود استفاده می‌کند.

سلیمی در جمع بندی گفت: با این رویکرد، فرصت موقتی به وزرا داده شده تا کار بیشتری انجام دهند که در غیراین صورت استیضاح ها به جریان می‌افتد چون استیضاح وزرا منتفی نشده بلکه متوقف شده است.

وی درباره اینکه این تصمیم شامل استیضاح میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می شود، گفت: تفاوتی ندارد، شامل همه وزرا می شود.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید