گزارش وزارت کشور به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره اعتراضات/ اکثر مجروحان از نیروهای بسیج، پلیس و امنیتی بودند/ ۸۵ درصد فراخوان ها از پلتفرم های خارجی بوده است

معاون امنیتی وزیر کشور در جلسه با کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اکثر مجروحان حوادث اخیر از نیروهای پلیس، نیروهای امنیتی و بسیجی بودند زیرا نیروهای تامین‌کننده امنیت با خویشتن‌داری برخورد کردند.

گزارش وزارت کشور به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره اعتراضات/ اکثر مجروحان از نیروهای بسیج، پلیس و امنیتی بودند/ ۸۵ درصد فراخوان ها از پلتفرم های خارجی بوده است

 ابراهیم رضائی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در تشریح جلسه کمیسیون متبوعش، گفت: پورجمشیدیان، معاون امنیتی وزیر کشور در این نشست گزارشی از وضعیت امنیتی کشور برای نمایندگان ارائه کرد. گزارش مذکور بیشتر ناظر به اعتراضات اخیر و همچنین اغتشاشات در برخی استان‌ها بود؛ وی عنوان کرد اکثر مجروحان حوادث اخیر از نیروهای پلیس، نیروهای امنیتی و بسیجی بودند زیرا نیروهای تامین‌کننده امنیت با خویشتن‌داری برخورد کردند.

 وی افزود: معاون وزیر کشور تصریح کرد، اغتشاشگران اماکن دولتی، خودروهای شخصی و عمومی را تخریب کردند و در حدود ۸۵ درصد فراخوان‌های اغتشاشات از طریق پلتفرم‌های خارجی صورت گرفته است؛ وی همچنین تاکید کرد که امنیت در کشور برقرار بوده و روند وقوع حوادث مذکور رو به کاهش است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: معاون وزیر کشور همچنین گزارشی درباره برقراری امنیت مراسم سالگرد شهید سردار قاسم سلیمانی ارائه و بیان کرد تمامی دستگاه‌ها پای‌کار بودند و مراسم با عظمت و بدون کوچک‌ترین حادثه امنیتی برگزار شد.

رضایی درباره نظرات نمایندگان در این جلسه، گفت: در این جلسه اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز بر مواردی از جمله لزوم سخن گفتن با مردم، استفاده از تجربیات گذشته به‌ویژه سال ۱۴۰۱ در برخورد با اعتراضات و اغتشاشات، تامین امکانات لازم برای حوزه‌های امنیتی کشور، پیشگیری از وقوع حوادث، شناخت ریشه‌های اعتراضات و تدبیر برای مدیریت آن‌ها، رفع تبعیض و انتقاد از انتصاب افراد بی‌کفایت در فرمانداری‌ها تاکید کردند.

منبع: تسنیم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس

    فراخوان اعتراضم شده جرم

  • ناشناس

    ما باور کردیم !!!

  • ناشناس

    دروغگوهای از خدا بی خبر