ترامپ مذاکرات صلح را قطع کرد تا با ملکه زیبایی اوکراین تماس بگیرد!

در یکی از غیرمعمول‌ترین لحظات دیپلماسی دونالد ترامپ، در جریان مذاکرات حساس صلح روسیه و اوکراین بحث را به سمت تمجید از زنان «زیبا» اوکراینی برد و سپس تماسی تلفنی با اولکساندرا نیکولایِنکو، ملکه زیبایی سابق اوکراین و همسر دوست میلیاردرش فیل رافین، ترتیب داد تا او به زبان مادری با ولودیمیر زلنسکی صحبت کند.

ترامپ مذاکرات صلح را قطع کرد تا با ملکه زیبایی  اوکراین تماس بگیرد!

به گزارش خبر فوری، این رویداد، که بر اساس گزارش نیویورک تایمز و منابع متعدد خبری رخ داد، در جلسه‌ای با حضور زلنسکی و چندین رهبر اروپایی اتفاق افتاد. ترامپ، که پیشتر مالک مسابقه میس یونیورس بود، ناگهان گفت: «زنان اوکراینی زیبا هستند.» زلنسکی با شوخ‌طبعی پاسخ داد: «می‌دانم، من با یکی از آن‌ها ازدواج کرده‌ام.» ترامپ سپس از دوستی‌اش با رافین سخن گفت و تماس گرفت تا نیکولایِنکو (که عنوان میس اوکراین ۲۰۰۴ را داشت) با زلنسکی به اوکراینی حرف بزند. این مکالمه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول کشید و اتاق مذاکرات را برای لحظه‌ای به سکوت کشاند.

بیشتر بخوانید: 

 انفجار نارنجک در اتاق خواب ملکه زیبایی | زنی با اسلحه زیبایی 

 ماکیاولی با دامن؛ کسب قدرت زنان با دلبری | نفوذ با اسلحه مُد 

 

یک مقام حاضر در جلسه به نیویورک تایمز گفت: «جو اتاق تغییر کرد. همه خندیدند. این یک ارتباط انسانی ایجاد کرد و زلنسکی را در نظر ترامپ انسانی‌تر کرد.» این لحظه، نقطه عطفی در روابط پرتنش ترامپ و زلنسکی بود. پیشتر در فوریه ۲۰۲۵، جلسه‌ای در کاخ سفید با مشاجره شدید پایان یافته بود، اما این تماس غیررسمی ظاهراً یخ روابط را آب کرد. یک ماه بعد، ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل زلنسکی را «مرد بزرگ» خواند و از حمایت تسلیحاتی سخن گفت.

این رویداد در چارچوب تلاش‌های یک‌ساله دولت ترامپ برای میانجی‌گری صلح بین روسیه و اوکراین پس از جنگ قرار دارد. ترامپ ابتدا همدلی بیشتری با ولادیمیر پوتین نشان می‌داد، اما دیدگاهش تغییر کرد و اخیراً ادعا کرده صلح «نزدیک‌تر از همیشه» است. با این حال، مسائل کلیدی مانند سرنوشت مناطق اشغالی دونباس، تضمین‌های امنیتی و کنترل نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا همچنان حل‌نشده باقی مانده‌اند.

photo_2026-01-01_18-04-59

تا ژانویه ۲۰۲۶، مذاکرات پیشرفت‌هایی داشته: زلنسکی از توافق ۹۰ درصدی روی طرح ۲۰ ماده‌ای صلح خبر داده و ترامپ آن را ۹۵ درصد نزدیک به امنیت تضمینی توصیف کرده است. جلسات اخیر در مار-آ-لاگو با زلنسکی و تماس‌های ترامپ با پوتین، امیدهایی ایجاد کرده، اما روسیه همچنان بر عقب‌نشینی کامل اوکراین از دونباس اصرار دارد و حملاتش ادامه دارد.

این لحظه عجیب با ملکه زیبایی، نمادی از سبک دیپلماسی شخصی و غیرمتعارف ترامپ است که گاهی مذاکرات جدی را به مسیرهای غیرمنتظره می‌برد. آیا چنین رویکردی به صلح پایدار منجر خواهد شد یا تنها لحظه‌ای گذرا است؟ زمان پاسخ خواهد داد، اما بدون شک، این تماس تلفنی یکی از خاطره‌انگیزترین فصل‌های مذاکرات اوکراین خواهد ماند.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • عمو جانی

    ترامپ هم شده رقیب من لعنتی