استاندار تهران:

اعتراضات بازاریان را مدیریت کردیم/ عده معدودی مخل نظم و امنیت عمومی بودند/ ویدئو

استاندار تهران می‌گوید عده بسیار معدودی اعتراضات را به خیابان‌هاکشاندند و مخل نظم و امنیت عمومی بودند.

اعتراضات بازاریان را مدیریت کردیم/ عده معدودی مخل نظم و امنیت عمومی بودند/ ویدئو

محمدصادق معتمدیان درباره اعتراضات بازاریان به نوسانات قیمت ارز گفت: اعتراضات حق قانونی مردم است و می‌توانند در موضوعات مختلف اعتراضات خود را در چارچوب ضوابط و قوانین اعلام کنند تا زمانی که مخل نظم و امنیت عمومی مردم نباشد.

عضو هیت دولت اظهار کرد: در دو الی سه روز گذشته بخشی از جامعه یعنی بازاریان عزیز ما، نسبت به مسائل اقتصادی، نوسانات ارزی و گرانی کالاها اعتراضاتی داشتند و ما از طریق شورای تامین استان و مدیریت میدانی که توسط فراجا انجام گرفت آن را مدیریت کردیم.

استاندار تهران تصریح کرد: هرچند عده بسیار معدودی زمانی که اعتراضات را به خیابان‌های عمومی کشاندند و مخل نظم و امنیت عمومی بودند عزیزان ما در فراجا به وظایف قانونی‌شان عمل کردند که خویشتنداری بوده و الحمدالله فضا را به سمت آرامش بردند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید