۱۹ سال پیش؛

بی‌نظیر بوتو ترور شد

در ۲۷ دسامبر ۲۰۰۷، بی‌نظیر بوتو، نخست‌وزیر سابق پاکستان، در جریان یک تیراندازی و انفجار بمب در شهر راولپندی هدف حمله قرار گرفت و جان باخت. این حادثه دست‌کم ۲۰ کشته برجای گذاشت و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رخدادهای سیاسی تاریخ معاصر پاکستان ثبت شد.

بی‌نظیر بوتو ترور شد

بی‌نظیر بوتو، نخست‌وزیر سابق پاکستان و یکی از چهره‌های برجسته سیاسی این کشور، در روز ۲۷ دسامبر ۲۰۰۷ هنگام خروج از یک گردهمایی انتخاباتی در شهر راولپندی هدف تیراندازی و بمب‌گذاری قرار گرفت. در این حمله مرگبار، علاوه بر بوتو، دست‌کم ۲۰ نفر دیگر نیز جان خود را از دست دادند.

بوتو که نخستین زن در تاریخ پاکستان بود که به مقام نخست‌وزیری رسید، پس از سال‌ها تبعید به کشور بازگشته بود تا بار دیگر در عرصه سیاسی نقش‌آفرینی کند. ترور او موجی از خشم و اندوه در سراسر پاکستان و جهان به‌راه انداخت و بسیاری این حادثه را ضربه‌ای سنگین به روند دموکراسی در این کشور دانستند.

پس از این واقعه، دولت پاکستان وضعیت فوق‌العاده اعلام کرد و تحقیقات گسترده‌ای برای شناسایی عاملان حمله آغاز شد. ترور بی‌نظیر بوتو همچنان به‌عنوان یکی از نقاط تاریک تاریخ سیاسی پاکستان یاد می‌شود و پیامدهای آن سال‌ها بر فضای سیاسی و اجتماعی این کشور سایه انداخت.

منبع: دیروزبان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید