با صدور حکمی از سوی رئیسجمهور صورت گرفت؛
معاون احمدینژاد، معاون پزشکیان شد!/ انتصاب سید احمد موسوی به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران
سید احمد موسوی با حکمی از سوی مسعود پزشکیان رئیسجمهور، به عنوان معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب شد.
مسعود پزشکیان با صدور حکمی دیگر، سعید اوحدی را به سمت مشاور رئیس جمهور در امور ایثارگران منصوب کرد.
سوابق موسوی
به گزارش ایسنا، موسوی مدرس حوزه و دانشگاه است و پیش از این در سالهای ۹۱ تا ۹۲ رئیس سازمان حج و زیارت بود و در سالهای ۸۶ تا ۹۰ نیز بهعنوان سفیر ایران در سوریه مسئولیت داشته است.
حضور دوساله در معاون حقوقی رئیسجمهوری در دولت اول محمود احمدینژاد و نمایندگی سه دوره مجلس شورای اسلامی (سوم، چهارم و هفتم) از دیگر سوابق موسوی است.
معاون احمدینژاد، معاون پزشکیان شد!
به گزارش انتخاب، قابل ذکر است، وی در شهریور ماه سال ۱۳۸۴, از سوی رئیسجمهور وقت، محمود احمدینژاد به سمت «معاون رییس جمهور در امور حقوقی وپارلمانی ودفتر خدمات حقوقی بین الملل» منصوب شده بود.
این خبر بروزرسانی شده است.
علت یا علل برکناری سعید اوحدی از معاونت رئیس جمهور و ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران چه چیزی بوده است؟
هیج کس به اندازه اینا عاشق ریاست بر مردم نیستن حاضرن نون خشک بخورن که نمیخورن ولی رئیس باشن و حاکم باشن و تو راس باشن اگر به اینا بگی پنج تا پالایشگاه نفت بهتون میدیم ولی تو راس مملکت دخالتی نداشته باشین اونا قبول نمیکنن
درود خدا بر جناب اوحدی جناب اوحدی شخصی متین و بی حاشیه و مردمی و مورد وثوق مجموعه جانبازان و ایثارگران خانه شههدا بودند امیدوارم رییس جدید هم قدمی در پیشبرد ارتقاء خدمات به جانباز و ایثارگر و خانه واده شهدا بردارد