سقاب‌ اصفهانی: همه خانواده ‌فدای یک لحظه سربلندی ایران/ اگر حمل و نقل ریلی مناسب و وسایل نقلیه ایمن داشتیم، سوانح رانندگی نداشتیم

رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: تعداد زیادی از پدران و مادران این سرزمین این کار را کرده‌اند و بنده برای اهدای اعضای فرزندانم از آنان آموختم، همه خانواده من فدای یک لحظه سربلندی ایران است.

سقاب‌ اصفهانی: همه خانواده ‌فدای یک لحظه سربلندی ایران/ اگر حمل و نقل ریلی مناسب و وسایل نقلیه ایمن داشتیم، سوانح رانندگی نداشتیم

اسماعیل سقاب اصفهانی در چهارمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی بهینه‌سازی مصرف و بهره وری انرژی ایران با بیان اینکه هرساله تعداد زیادی از شهروندان در جاده‌ها دچار سانحه می‌شوند، اظهار داشت: این نشان از ضعف بزرگ صنعت حمل و نقل کشور است و سال‌ها طول کشیده و تدبیری نشده است. 

 وی افزود: اگر حمل و نقل ریلی مناسب و وسایل نقلیه ایمن داشتیم، سوانح رانندگی نداشتیم. 

رییس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی به موضوع اهدای عضو نیز اشاره کرد و گفت: تعداد زیادی از پدران و مادران این سرزمین این کار را کرده‌اند و بنده برای اهدای اعضای فرزندانم از آنان آموختم، همه خانواده من فدای یک لحظه سربلندی ایران است. 

وی تاکید کرد: بنده قول داده‌ام و به عهد خود پایبندم و این اتفاق انرژی من را برای حل سیاست‌های انرژی هزاران برابر کرد. 

معاون رییس جمهور گفت: با همکاری وزارت نفت، نیرو، سازمان برنامه و بودجه و اداره استخدامی اساسنامه در کمیسیون مدیریت دولت تصویب شد. 

وی با بیان اینکه ما سال‌ها در کشور به جای پرداختن به ریشه و علت دنبال جزء و معلول بوده ایم، گفت: به جای اینکه رشد اقتصادی را اصلاح کنیم، پول و وام و تسهیلات کم بهره داده و نظام بانکی را نابود و تورم را افزایش داده‌ایم و به این ترتیب چاه عمیق‌تر شده لست.

منبع: ایلنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    آقای سقاب خودت هم یکی از این مقصرین هستی