خاتمی: بندبند وجودمان دعای باران است/«باندهای بی‌حجابی» باید اعمال قانون شوند

خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه بی‌حجابی گناه فرهنگی است، تأکید کرد: البته برخی را باید نصیحت و برخی را باید موعظه کرد و آنان که باند و گروه هستند باید اعمال قانون شوند.

خاتمی: بندبند وجودمان دعای باران است/«باندهای بی‌حجابی» باید اعمال قانون شوند

آیت‌الله احمد خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران با بیان اینکه گران‌فروشی گناه اقتصادی است، اظهار کرد: زمانی ممکن است نظام یعنی تمام مسئولان تصمیم بگیرند تصویب کنند چیزی گران شود اما اینکه فردی الله‌بختکی چیزی را گران کند گناه اقتصادی است.

وی یادآور شد: بی‌حجابی و شکستن زیست عفیفانه گناه فرهنگی، اهانت به متدینان و اهانت به دین و قانون است. رئیس قوه قضائیه گفته با همین مصوبات در برابر هنجارشکنی باید مقاومت کرد. البته برخی را باید نصیحت و برخی را باید موعظه کرد و آنان که باند و گروه هستند باید اعمال قانون شوند.

خطیب موقت نمازجمعه تهران همچنین با بیان اینکه بندبند وجودمان دعای باران است، ادامه داد: دست گدایی به سوی ذات الهی می‌بریم و درخواست و التماس می‌کنیم. طلبکار هم نیستیم؛ هرچه مصلحت است. دعا می‌کنیم خداوند باران رحمت را بر ما نازل کند. 

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 14
  • ناشناس

    حالا میدونه هفته آینده بارون میاد عجب !!
    بعدا جا داری چند میلیون زن رو بگیرین فک نکنم اکثریت قاطع جا بشن

  • ناشناس

    بدون محافظ هات !! بیا بیرون میفهمی اکثریت چی می‌خواد نه تو جمع محافظ و ضد گلوله و دفتر

  • J

    این دیگه چقدر زرنگه ؟ هوا شناسی برای هفته پیش رو ، ۲ روز بارندگی با احتمال ۴۰ تا ۴۵ درصد پیش بینی کرده ، بعد این زودتر میگه ما دعای باران خوندیم .

    نظرات شما -
    • ناشناس

      احتمالا با دخالت اینان در امور طبیعی پیش بینی بارش بوقوع نپیوندد

  • ناشناس

    در فیلم یوسف پیامبر چرا در برابر خشک سال‌های ۷ ساله نماز باران ودعا نکردند ومردم را شیوه مدیریت یاد دادند

  • ناشناس

    دزدا وچپاولگرا ومختلسین چی ؟تشویق شوند طبق روال گذشته !!!

  • ناشناس

    بی اهمیت

  • ناشناس

    تا وقتی ائمه جمعه به خواسته های مردم اهمیت ندهند ، مردم هم به خواسته های ائمه جمعه اهمیت نمیدهند .

    نظرات شما -
    • ناشناس

      اهمیت نه به هیچ چی حسابش نمیکنن

  • ناشناس

    این تورم ۵۰درصدی راانداخته اید جان مردم فقر که امد ایمان میرود اول معیشت مردم‌ رادرست کنید بعد حجاب مردم‌ خودش درست می شود

  • ناشناس

    توبه کن

  • مهرداد سربندی

    مگه وجود بسیار بسیار نازنین شما مجموعا چند بند داره؟ نکنه اینقدر صدات دلرباست مال اینه که هفت بندی؟

  • ناشناس

    هوا شناسی راچک کرده

  • ناشناس

    حاجی برا برنج هندی دعا کن