کواکبیان: پزشکیان با اجازه رهبری برای ترامپ پیام فرستاد/ نامه درباره آمادگی مذاکره است/ ویدئو

مصطفی کواکبیان در مصاحبه ای خبر داد پزشکیان از طریق بن سلمان به ترامپ پیام ارسال کرد.

کواکبیان: پزشکیان با اجازه رهبری برای ترامپ پیام فرستاد/ نامه درباره آمادگی مذاکره است/ ویدئو

نماینده سابق مجلس با اشاره به سفر اخیر محمد بن سلمان ولیعهد سعودی به آمریکا و دیدار با ترامپ افزود: بن سلمان حامل پیام پزشکیان رئیس جمهور ایران برای ترامپ بود. آقای پزشکیان در این پیام آمادگی ایران را برای مذاکره با امریکا بدون پیش شرط و دیکته مواضع، اعلام کرده است.

کواکبیان فعال اصلاح طلب و  دبیرکل حزب مردم سالاری در گفتگوی تصویری با "عصرایران" افزود: نامه‌ای که از طرف آقای رئیس جمهور داده شد به بن سلمان که ایشان هم بردند به آقای ترامپ و آقای ترامپ من بلافاصله موضع‌گیری کرد. 

وی ادامه داد: محتوای پیام این بود که ما حاضر هستیم بشینیم با همدیگر صحبت بکنیم نه صحبتی که از سر تسلیم باشد و اینکه شما دیکته بکنید که این باشد آن نباشد بلکه بنشینیم و باب گفتگو رو باز می کنیم در مسائل با هم صحبت بکنیم و این منتقل شد؛ در همین سفر اخیر آقای بن سلمان البته با اجازه رهبری هم بوده است.

کواکبیان گفت: من فکر می‌کنم که ارسال این پیام، تاثیر گذاشت و ترامپ هم بلافاصله گفت که ما بالاخره برنامه‌ریزی می‌کنیم برای مذاکره. من این قرائن را که می‌بینم معتقد هستم که ما به دنبال جنگ نمی رویم.

محمد بن سلمان ولیعهد و نخست وزیر عربستان سعودی در سفر به آمریکا، سه شنبه گذشته با دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار، هم ترامپ و هم بن سلمان هر  دو درباره توافق با ایران به صورت مثبت سخن گفتند.

محمد بن سلمان با تاکید بر حمایت از  توافق ایران و آمریکا گفت: "ما تمام تلاش خود را برای کمک به دستیابی به توافق بین ایالات متحده آمریکا و ایران انجام خواهیم داد. ما معتقدیم برای آینده ایران خوب است که یک توافق خوب داشته باشیم که منطقه و جهان و ایالات متحده آمریکا را راضی کند".

 
ترامپ با خوش بینی گفت: "تهران به دنبال یک راه‌حل دیپلماتیک با واشنگتن است. من کاملاً پذیرای آن هستم و با آنها صحبت می‌کنیم. ما یک فرآیند را شروع می‌کنیم اما داشتن یک توافق با ایران چیز خوبی خواهد بود. ما می‌توانستیم این کار را قبل از جنگ انجام دهیم، اما این کار عملی نشد. فکر می‌کنم اتفاقی در آنجا خواهد افتاد".
قبل از این هم برخی منابع غیررسمی به رسانه ها گفته بودند عربستان سعودی آمادگی خود را برای کمک به حل یا کاهش اختلافات میان ایران و آمریکا اعلام کرده بود.
سی ان ان در بهمن سال گذشته خبر داده بود عرستان سعودی برای میانجیگری میان ایران و ترامپ اعلام آمادگی کرده است. شبکه سی ان ان امریکا اعلام کرده بود مطلع شده عربستان سعودی برای میانجیگری بین دولت ترامپ و ایران اعلام آمادگی کرده تا دو طرف به توافق  هسته ای جدیدی برسند.

 دقیقا قبل از سفر محمد بن سلمان از عربستان سعودی به سمت آمریکا، او پیام مکتوب از سوی مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران دریافت کرد. این نامه را رئیس سازمان حج و زیارت ایران تحویل وزیر کشور عربستان سعودی کرد.  خبرگزاری دولت عربستان سعودی (واس)، به محتوای نامه اشاره ای نکرده بود.

محمد بن سلمان و ترامپ روابط بسیار نزدیک شخصی باهم دارند. امریکا و عربستان هم پیمان اقتصادی - سیاسی نظامی امنیتی هستند.

رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت پیام مکتوب مسعود پزشکیان رئیس جمهوری ایران به ولیعهد و نخست وزیر عربستان سعودی را تحویل وزیر کشور سعودی  داد

رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت پیام مکتوب مسعود پزشکیان رئیس جمهوری ایران به ولیعهد و نخست وزیر عربستان سعودی تحویل وزیر کشور سعودی داد

روابط دیپلماتیک میان دولت های ایران و امریکا از فروردین 1359 و به دنبال اشغال سفارت آمریکا در تهران قطع شد و تاکنون از سرگرفته نشده است. از آن زمان تاکنون سفارتخانه های آمریکا در تهران و ایران در واشنگتن تعطیل شدند و سفارتخانه های سوئیس و پاکستان حافظ منافع دو کشور تعیین شدند.

ایران و امریکا قبل از این 5 مرحله مذاکرات غیرمستقیم را با میانجیگری دولت عمان در مسقط و رم انجام دادند. با این حال قبل از مرحله ششم، اسرائیل جنگ 12 روزه ایی علیه ایران آغاز کرد. در این جنگ، ارتش آمریکا هم مشارکت و سه مرکز هسته ای ایران را بمباران کرد.

بعد از این، مذاکرات ایران و آمریکا متوقف شد. مذاکرات درباره هسته ای بود.

ایران و آمریکا در موضوعات مختلف از جمله هسته ای، موشکی، منطقه، اسرائیل، فلسطین و جنگ روسیه علیه اوکراین، اختلاف نظر جدی دارند.

ایران بعد از روسیه، شامل بیشترین تعداد از تحریم های امریکاست.

منبع: عصر ایران
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 30
  • ناشناس

    انشاالله باشد گشایشی و خیری برای ملت رنج کشیده ایران .

    نظرات شما -
    • ناشناس

      تا ساقط شدن حاکمیت فعلی گشایشی در کار نیست
      پس الکی دلخوش نباش

  • سرزمین سوخته

    برابودنتون هرکاری میکنید وماملت درخواب

  • الف

    دست از این اختلاف و جنگ قدرت و کش و قوس و لجاجت با مردم خود و دنیا بردارید.
    زندگی مردم نابود و پودر شد لعنتی ها

  • ناشناس

    مسولین ،از جمله سخنگوی دولت راحت تو دوربین جلو خبرنگاران منکر همچین نامه ای به ترامپ شدن،با دست پس میزنند و با پا جلو میکشند ،گرچه مردم دیگر فهمیده اند هر چیزی اینها انکار کنند برعکسشه ،استراتژی شما همیشه همینه تحمل کلی هزینه وخسارت به کشور ومردم وبعد کنار آمدن

  • همرزم هادی

    قطعا دراین رفتارهای دیرهنگام که باعث هزینه های وحشتناکی برای کشور ومردم شد مشاورین نقش اصلی راداشتندوبایدپاسخگوباشند

  • ناشناس

    الان شرق گدایان در مجلس یرقان میگیرن!!!

    نظرات شما -
    • ناشناس

      غربگدا جان اولا در ایران شرق گرا نداریم همکار هم هستیم و اول برو شرق گدا و غربگدا را یاد بگیر یعنی چی بعد بیا اینجا دم به دم فاز بده دوم هم نامه هم باشد بابت واگذاری منافع ملی است!!! سوم هم این فرد مصاحبه شونده زیاد حرف چرت می‌زند زیاد جدی نگیر!!

    • ایران سرافراز


      شرقگدا وغربگدا یکی هستند همشون وطن فروش بدبخت .
      ایران مقتدر فقط در سایه توکل به خدا وهمت واراده جمعی تو دهنی محکمی به دهن هر یاوه گویی که قصد ایران کند می زند ‌.
      ایران حسینی همیشه پیروز است.

  • Tlmbh

    کسانی که با مذاکره مخالفت میکنند نه دوست مردم هستند نه دوستدار نظام و نه مملکت بلکه چاپلوسانی ترسو هستند که ادعای شجاعت دارند و در شرایط جنگی فقط مشغول مال اندوزی هستند چون میدانند با القا جنگ روانی تورم لحظه به لحظه بالا میره و آنها انبارهای خود را سرشار از احتیاجات مردم میکنند و به قیمت چند برابری به مردم می فروشند با احتکار کنندگان بایستی برخورد شدید بشود همانگونه که به مخلین امنیت و جواسیس میشود

    نظرات شما -
    • تلخ و حق !!!!!!

      اگر ما دنبال جنگ بودیم و سپرهای دفاعی مان را به کار می گرفتیم هم گوش خائنان داخلی را می گرفتیم و می کندیم و هم آمریکا و اسراییل را در سرجای خود نشانده بودیم .
      تبلیغ و ترویج مذاکره و صلح در هیچ مقطع تاریخی به نفع مبلغان و مروجان صلح و مذاکره نبوده است .
      کاش ظاهر بین و ترسو نباشیم و کمی عبرت بگیریم البته کاش می گرفتیم .

    • ناشناس

      تلخ وحق خائن تو وهمدستانت هستی همه مردم هم اینرا می دانند

    • سعید

      خوب بکارمیگرفتی کسی که جلوت نگرفت بودادم های مثل توفقط لب دهن هستن موقع دفاع ازکسورمعلوم نیست کجاقایم شدین خودتون نشون نمیدین بعدجنگ پیداتون میشه

  • رضا عفت دوست

    پس چرا وزارت خارجه تکذیب میکنه؟ نمیدونم چه اصراری بر دروغگویی هست! مگه مریضید؟!اصلن اظهارنظری نکنید بهتره تا دروغ تون آشکار بشه....

  • ناشناس

    مقام معظم رهبری ، فرمودند مذاکره با آمریکا هیچ فایده ای ندارد ، لذا دروغ ننویسید لطفا و سعی نکنید وانمود کنید که ایران التماس میکنه

  • ناشناس

    دم رهبری گرم عالی و درود بر ایشان .

    نظرات شما -
    • ناشناس

      حالا وقتی تهش خراب شد آنوقت همه مقصرند الا خودش

  • ناشناس

    نه شرقی نه غربی چیشد

  • توکل

    این مردک بگه محکوم‌ نشد و قرار شد دیگه اراجيف نگه

    نظرات شما -
    • ناشناس

      توکل؛ گر صبر کنی، گذشت زمان،همه چیز را عیان می کنه، رازهای پنهان آشکار میشه، فعلا دوران، دوران برخی هاست. و با مطالب و اخبار پوپولیستی ...‌ارتزاق سیاسی و... می کنند. صبور باش...‌

    • لاله گلم

      چیزی نگفت از تصمیم مدیران ارشد گفت
      چرا یخ لازم شدی معلوم نیست چرا ؟

  • م.ب.رو...

    طبق مشاهدات و قراین موجود و.‌.،برخی ها به دلایل..... و مانند مثل ...‌عادت دارند.برای اینکه همیشه دیده شوند.،اولین نفری باشند. که شاید بزرگ ترین و مهم ترین و حتی گاها بیهکده ترین.... و اطلاعات و اخبار را به اطراقیان و رسانه ها ..‌ برسانند! حالا چی به شما می رسد؟

  • عاشق نظام

    سخنگو دولت یا وزیر خارجه چرا این خبر را نگفتند ، کواکبیان کیلو چند است

  • ناشناس

    ایت اله جوادی املی یکی از دلایل خشکسالی اخیر را فساد در دستگاه قضا اعلام کردند، اگر قوه قضاییه سالم هست مگر کواکبیان را محکوم نکرده بود به چرت و پرت و دروغ گفتن در دفعات قبل
    مگر بابک زنجانی محکوم نشد
    فقط ما ضعیفها خوب مجازات می شویم

  • ناشناس

    فعلا که گفتند، کارت تبریک کریسمس، برای بن سلمان فرستادند.
    Merry Christmas, Ben .

  • ناشناس

    از خط سفید پایداری ها بگو اونایی ک مخالف رفع فیلترینگ هستن

  • ناشناس

    سر مار رو کی میزنن

  • ناشناس

    بیچاره بقایی ،،، سخنگو ....

  • علی

    ازکاترین خانم چه خبر ضمنا اگ راست باه چه کسی باید جوابگوی این همه خسارت را بده بخاطر تصمیم نابهنگام وقتیکه این همه فرصت را از دست ددیم و مردم آسیب دیدند.

  • ناشناس

    نوشدارو بعد از مرگ