انسیه خزعلی: اگر شهید رئیسی بود وضع حجاب اینطور رها نمی‌شد

معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم، در گفت‌وگویی با اشاره به دیدگاه شهید سیدابراهیم رئیسی درباره مسئله حجاب، تأکید کرد که هرچند ممکن بود در شیوه‌ها تجدیدنظر صورت گیرد، اما به‌هیچ‌وجه قرار نبود وضعیت حجاب رها شود. او گفت دولت شهید رئیسی بر کار فرهنگی و ضابطه‌مندی اجتماعی در این زمینه تأکید داشت.

انسیه خزعلی: اگر شهید رئیسی بود وضع حجاب اینطور رها نمی‌شد

انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم، در گفت‌وگویی تفصیلی با رسانه‌ها، به تشریح دیدگاه شهید سیدابراهیم رئیسی درباره مسئله حجاب پرداخت. وی با اشاره به تحولات اخیر در حوزه پوشش اجتماعی، گفت: «ممکن بود در شیوه‌ها تجدیدنظر صورت بگیرد، اما به‌هیچ‌وجه قرار نبود وضعیت حجاب رها شود.»

خزعلی افزود: «شهید رئیسی معتقد بودند که حجاب یک امر فرهنگی است و باید از مسیر کار فرهنگی به آن پرداخته شود. در عین حال، ایشان بر ضابطه‌مندی امور اجتماعی و وجود نظم و قانون در جامعه تأکید داشتند.»

او با انتقاد از وضعیت فعلی، تصریح کرد: «کاملاً روشن است که با این وضعیتی که امروز شاهد آن هستیم، دولت شهید رئیسی رویکردی متفاوت در مسئله حجاب داشت و هرگز مسیر به حال رهاشده کنونی را در پیش نمی‌گرفت.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که موضوع حجاب و نحوه مواجهه دولت‌ها با آن، همچنان یکی از محورهای اصلی بحث‌های اجتماعی و سیاسی در ایران است. خزعلی همچنین از توقف برخی طرح‌های ملی حوزه زنان در دولت جدید ابراز نگرانی کرد و خواستار بازنگری در سیاست‌گذاری‌های فرهنگی شد.

منبع: جهان‌امروز
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید