هشدار نماینده پیشین مجلس و مدیرعامل سابق خبرگزاری فارس درباره حمله زمینی اسرائیل به ایران
نماینده پیشین مجلس در واکنش به تازهترین اظهارات نماینده ترامپ در عراق، هشدار داد برنامه بعدی رژیم صهیونیستی حمله زمینی به ایران است.
جروزالم پست در خبری مدعی شد اسرائیل در حال آمادهسازی حمله علیه نیروهای حشدالشعبی عراق است.
در همینباره سید نظامالدین موسوی، نماینده پیشین مجلس و مدیرعامل سابق خبرگزاری فارس در توییتی نسبت به نقشههای آمریکا و اسرائیل علیه ایران هشدار داد.
این نماینده یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در توییت خود نوشت:
این یک هشدار جدی است!
مارک ساویا، نماینده ترامپ در عراق، در اولین اظهارنظر بر ضرورت حذف «حشدالشعبی» تاکید کرد.
نتیجه این پروژه، اجرای مدل سوریه در عراق توسط یک داعشی کراواتی مثل جولانی است.
هشیار باشیم! سقوط سوریه مقدمه حمله هوایی به ایران بود و سقوط عراق، مقدمه حمله زمینی است!

نماینده دودرصدی مارانترسون
وقتی مردم یک مملکتی نه امروز چیزی دارند و نه امید و تصوری برای داشتن چیزی در آینده دارند، واقعا برایشان چه فرقی می کند که منابع مملکت را کدام دزد به غارت ببرد؟؟ بگذار ترامپ هم سهمی ببرد. هم ما که در این 50 سال عمرمان یک کاسه ..... بیشتر نبوده، هر که می خواهد میل دارد، سر بکشد. نوش جان.
خدا کریمه.
نماینده چهار درصدی . به قول معروف میگن معما چو حل گشت آسان شود ، قبلا که میگفتید اسرائیل جرأت حمله به ایران ندارد اگر حمله کرد تل آویو و حیفا رو با خاک یکسان میکنیم و اسرائیل بيست و پنج سال دیگه رو نخواهد دید از این چرت و پرت ها میگفتید حالا که اسرائیل حمله کرد اون وقت همه هشدار میدن
اینهمه خرج توی سوریه و لبنان و غزه و عراق و یمن، الان هم در سودان ظاهرا مشغول هستید، و علت را فقط و فقط بازدارندگی و دور شدن اسرائیل از مرزها بیان می کردید،. الان تکلیف انهمه منابع که با باد دادید چه می شود؟