بابک زنجانی: مسئولان اشتباه می‌کنند، بعد یک نفر را به اسم «سلطان» قربانی می‌کنند

بابک زنجانی در اظهارنظری انتقادی گفت مسئولان پس از ارتکاب اشتباهات، فردی را با عنوان «سلطان فلان» به عنوان مقصر معرفی می‌کنند تا بار مسئولیت را از دوش خود بردارند.

بابک زنجانی: مسئولان اشتباه می‌کنند، بعد یک نفر را به اسم «سلطان» قربانی می‌کنند

بابک زنجانی، تاجر زندانی و یکی از چهره‌های جنجالی پرونده‌های اقتصادی ایران، در اظهارنظری تازه مدعی شد: «مسئولان می‌روند اشتباه می‌کنند و بعد یک نفر را به اسم سلطان فلان به عنوان مقصر جلو می‌اندازند!»

او با انتقاد از نحوه برخورد با پرونده‌های اقتصادی و فساد مالی، تلویحاً گفت که برخی از افراد به‌عنوان چهره‌های نمادین فساد معرفی می‌شوند، در حالی که ریشه تصمیم‌گیری‌ها و اشتباهات در جای دیگری است.

زنجانی پیش‌تر به اتهام فساد اقتصادی و بدهی‌های کلان نفتی به اعدام محکوم شده بود، اما اجرای حکم او به دلایل مختلف از جمله بازپرداخت بدهی‌ها به تعویق افتاده است.

حجم ویدیو: 12.67M | مدت زمان ویدیو: 00:01:39 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    این یک ربات است
    رباتی که خوب اختلاس را بلد شده
    ماست مالی هم خوب بلد شده