امیرحسین ثابتی، نماینده تهران در مجلس:
روسیه و چین در ندادن تجهیزات نظامی به ایران سوء نیتی نداشتند، مشکل از ما بوده است/ هر آنچه را که از روسیه و چین سفارش دادهایم و هزینه آن پرداخت شده، آنها به ما تحویل دادهاند/ ویدئو
نماینده تهران در مجلس گفت: اگر هرگونه تأخیری در تحویل تجهیزات از روسیه یا چین وجود داشته باشد، به دلیل عوامل داخلی از طرف ما بوده است؛ هیچ سوء نیتی از طرف آنها وجود نداشته است.»
امیرحسین ثابتی چهره نزدیک به سعید جلیلی گفت: «ما نباید برای حل مشکلاتمان فقط به روسیه و چین تکیه کنیم. اما این دو کشور منافع مشترکی با ایران دارند و ما باید از این فرصت استفاده کنیم.»
ثابتی درباره عدم تحویل جنگندههای روسیه به ایران گفت: «هر آنچه را که از روسیه و چین سفارش دادهایم و هزینه آن پرداخت شده، آنها به ما تحویل دادهاند. و هر تجهیزات نظامی که از آنها درخواست کردهایم اما هنوز هزینه آن را پرداخت نکردهایم، تحویل داده نشده، آنها هیچ خط قرمزی نداشتند و به ما اطمینان دادند که آنچه را که نیاز داریم دریافت خواهیم کرد. اگر هرگونه تأخیری در تحویل تجهیزات از روسیه یا چین وجود داشته باشد، به دلیل عوامل داخلی از طرف ما بوده است؛ هیچ سوء نیتی از طرف آنها وجود نداشته است.»
چطور روسیه و چین در جنگ اوکراین و واگذاری معادن طلای ایران به ما تکیه کردند؟ پس چرا در مواقع بحرانی و خشکسالی و مشکلات به کمک ایران نیامدند؟ قرارداد 25 ساله پس چه نفعی برامون دارد؟
با نقاب دین چهره خودتان را هر دقیقه عوض کنید وچپاول کنید. خاک تو سر انسانهای فرومایه وذلیل
منافع روسیه در رابطه دوستانه با اسرائیل و واگذاری سوریه به جولانی و به رسمیت شناختن اسرائیل و سوریه جدید است پس چطور منافع ما با روسیه یکسان است ؟؟؟
آخه من موندم که مملکت انقدر بیصاحب شده که ی مجری تلویزیونی (شبکه افق) واسه ۸۵ میلیون نسخه میپیچه؟ مزدور
حساب های بانکی شون و ببینی متوجه میشی ظاهر و نبین !
بابا این دیگه خیلی زیادی روسوفیل شده
ای حاجی اگر مسافر مکه ی
از روسیه و چین به آنجا نمیرسی
اما بوقتش ،به سفارتش و پناهندگی، ،،چرا
خدایاشکرت باالخره نشون دادن نوکرکسایی هستن که غارت ایران وجزایرومیایدن ارش وپارس جنوبی وحمایت پوتین ازشرع رونشون میدن ولی بدونین پوتین جزبرای مردم کشی دراوکراین باشاهد والت دست وسپرکردن به عنوان یک کارت برابرامریکا درغرب اسیا چیزی نمیخاد یادمون نمیره که شوروی درفتح فرانسه توسط المان نازی به المان هیتلری کم کردتاجنگ دراروپاشعله بکشه وتبریک گفت برای تسخیرفرانسه یادمان نره دشمن ترین دشمن وهمین پرچم روسیه درالان بود که حرم رضوی راگلوله باران کردیادمان نره بخشیدن روسیه به شرع بود که الان حرم حضرت زینب ویران وکوچه بغلش عمرسعدشده یادمان نره اسراییل بزرگترین حامی روسیه است
من توزندگیم به سه تاچیزافتخارمیکنم 1مسلمان حقیقی هستم نه وابسته به شخص وحکومتی 2یک بختیاری هستم 3درکلاس استاد عزیزوعظیمم برادربزرگ ایرانی وابراهیمی استادوارسته ام دکترصادق زیباکلام بودن وهستن
چه زوری میزنه روسیه و چین را از فاضلاب بکشه بیرون
تو چکاره هستی که این حرفها را میزنی.
مگر تو وزیر دفاع یا جزو شورای امنیت هستی؟
تو یه نماینده دو درصدی هستی.
روسیه همان شوروی سابق است که بدبختمان کرد.
جناب ثابتی به روسیه اعتماد نکنید آنها به هیچ چیز پایبند نیستند خیلی مفت همه را میفروشندو به همه چیز پشت پا میزنند.
باتشکر
می شود فقط یکی از این عوامل داخلی که می فرمائید باعث عدم دریافت تجهیزات نظامی مدرن شده است را محض اطلاع مردم بگوئید؟ احتمالا می خواهید بگوئید، برای خرید سوخو 35 و اس 400 پول و منابع وسط نگذاشتند. مردم هم نمی پرسند که چرا برای خرید میگ 29 از رده خارج و اس 300 ناکارآمد، منابع به اندازه کافی گذاشتند؟ مساله هوش مردم است که از هوش شماها پیشی گرفته است. خیلی داغون هستید.
کاپیتولاسیون روسی و چینی و دیکر هیج.هیچ هیچ هیچ
دقیقا مساله همان هزینه پرداختی است
امیر حسین ثابتی: نخود هر آشی هست. سواد هم ندارد و فقط ادعا دارد. نوچه جلیلی
مثل نیروگاه اتمی که با ده برابر هزینه بعداز ده پانزده سال تحویل دادند