مقتدی صدر: مشارکت نخست وزیر عراق در نشست شرم الشیخ لکه ننگ است/ خدایا، من از این اقدام اعلام برائت میکنم
رهبر جریان صدر امروز (دوشنبه) به مشارکت نخست وزیر عراق در نشست سران شرم الشیخ در مصر واکنش نشان داد و این اقدام را یک لکه ننگ خواند.

مقتدی صدر اعلام کرد: برای احزاب شیعی حاکم و همپیمانانشان که مدعی یاری رساندن به دین و مذهب هستند، شرمآور است که (نخست وزیرشان) در نشستی حاضر شود که احتمال دارد نتن (نتن: در عربی به معنای گندیده در اشاره به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل) در آن حضور یابد.
وی افزود: این یک لکه ننگ و چه بسا آغازی برای اعلام عادی سازی یا برای امضای راهکار دودولتی باشد که قانون ممنوعیت عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی در عراق آن را جرمانگاری کرده است.
مقتدی صدر در پایان خاطرنشان کرد: خدایا، من از این اقدام اعلام برائت میکنم.
تو هم دوره ات تموم شده.
برو گم شو بابا
خدا هم تو رو آدم حساب نمیکنه
از چشمانش مشخص است چه سنگ دلی هست از اینکه مردم غره از مرگ و گرسنگی رها شدند ناراحت و بهش برخورده از یک عمر خونریزی خسته نشدی صدر؟؟؟
اماده حمله سایبریهامقتداصدرباش
ای بابا ، عراق نخست وزیر داره اصلا تو چرا قاطی میکنی ارامش خودت و حفظ کن !!
آخوند نبایستی در کار سیاست دخالت کند. حتماً نفعی در این کار برای کشورش بوده که رفته است.
خدا رو شکر مردم عراق عاقل هستند و به شماها اهمیت نمی دهند.