خبرگزاری فلسطینی سما:

حماس و گروه‌های فلسطینی به دنبال موافقت با طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه هستند/ پاسخ حماس، فردا به مصر و قطر داده می شود

منابع فلسطینی با اشاره به احتمال موافقت جنبش حماس با طرح ترامپ، اعلام کردند، این جنبش پاسخ خود به این طرح را فردا به مصر و قطر تحویل خواهد داد.

 حماس و گروه‌های فلسطینی به دنبال موافقت با طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه هستند/ پاسخ حماس، فردا به مصر و قطر داده می شود

خبرگزاری سما به نقل از برخی منابع اعلام کرد: حماس و گروه‌های فلسطینی به دنبال موافقت با طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه هستند و فردا پاسخ خود به این طرح را به مسئولان مصری و قطری تحویل خواهند داد.

کاخ سفید ساعاتی پس از نشست مطبوعاتی مشترک دونالد ترامپ با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در بیانیه‌ای متن طرح ۲۰ ماده‌ای رئیس‌جمهوری آمریکا برای پایان دادن به جنگ در نوار غزه را منتشر و ادعا کرد که این طرح در صورت پذیرش از سوی طرفین، به توقف فوری جنگ منجر خواهد شد.

این طرح که با فشار بر رژیم صهیونیستی برای توقف عملیات نظامی همراه است، شامل نکات قابل‌توجهی است.

وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که ترامپ از انتصاب تونی بلر نخست‌وزیر اسبق انگلیس به ریاست یک نهاد موقت برای اداره نوار غزه پس از جنگ حمایت می‌کند. این نهاد موقت که انتظار می‌رود حداقل برای چند سال سکان هدایت غزه را بر عهده داشته باشد، با حمایت یک نیروی حافظ صلح بین‌المللی به رهبری کشورهای عربی همراه خواهد بود.

در بیانیه کاخ سفید آمده است که در صورت پذیرش طرح، تمامی اسرای اسرائیلی اعم از زنده و جان‌باخته طی ۷۲ ساعت بازگردانده شده و زندانیان فلسطینی آزاد خواهند شد. تمامی عملیات نظامی اسرائیل متوقف شده و خطوط نبرد تا زمان اجرای کامل توافق در وضعیت کنونی باقی خواهد ماند.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    امکان ندارد جواب درستی بدهد این طرح به درد سطل اشغال می خورد

  • مهدی

    فقط یه آدم حقیر این پیشنهاد رو قبول میکنه.