در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه ونزوئلا؛

عراقچی: جمهوری اسلامی ایران از مردم ونزوئلا در برابر قلدرمابی آمریکا حمایت می‌کند

وزیر امور خارجه اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آمریکا علیه سایر کشورها را شدیداً محکوم کرد و گفت: تهدید به توسل به زور علیه دیگر کشورهای مستقل در حال توسعه، نقض آشکار منشور سازمان ملل و خطری واضح برای صلح و امنیت بین‌المللی است و لازم است همه دولت‌های مسئولیت‌پذیر با درک شرایط خطیر فعلی مانع از گسترش قانون‌شکنی و ناامنی شوند.

عراقچی: جمهوری اسلامی ایران از مردم ونزوئلا در برابر قلدرمابی آمریکا حمایت می‌کند

«سید عباس عراقچی» و «ایوان خیل پینتو» وزیر امور خارجه ونزوئلا، در تماس تلفنی در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه کارائیب متعاقب تحرکات اخیر آمریکا در آن منطقه گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه ونزوئلا با اشاره به افزایش تهدیدهای غیرقانونی آمریکا علیه کشورش، گزارشی از شرایط کنونی منطقه ارائه داد و ضمن قدردانی از موضع اصولی ایران در دفاع از اصول و اهداف منشور ملل متحد و ضرورت احترام به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا، تأکید کرد که دولت و مردم ونزوئلا با اراده‌ای قوی از استقلال، حاکمیت ملی و حق تعیین سرنوشت خود دفاع خواهند کرد. وی همچنین ابراز امیدواری کرد که کشورهای عضو گروه بریکس و دیگر کشورهای منطقه آمریکای جنوبی، با موضعی قاطع، اقدامات خصمانه آمریکا را محکوم کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آمریکا علیه سایر کشورها را شدیداً محکوم کرد و گفت: تهدید به توسل به زور علیه دیگر کشورهای مستقل در حال توسعه، نقض آشکار منشور سازمان ملل و خطری واضح برای صلح و امنیت بین‌المللی است و لازم است همه دولت‌های مسئولیت‌پذیر با درک شرایط خطیر فعلی مانع از گسترش قانون‌شکنی و ناامنی شوند.

وزیر امور خارجه همچنین همبستگی و حمایت جمهوری اسلامی ایران را از مردم ونزوئلا در برابر قلدرمابی آمریکا اعلام کرد.

گفتنیست، دولت آمریکا بیش از چهار هزار تفنگدار دریایی و ملوان را در آب‌های اطراف آمریکای لاتین و کارائیب به عنوان بخشی از برنامه‌های ادعایی برای مبارزه با کارتل‌های مواد مخدر مستقر کرده است. واشنگتن همچنین جایزه برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری رئیس‌جمهوری ونزوئلا شود را به ۵۰ میلیون دلار افزایش داد.

دولت ونزوئلا به طور قاطعانه اتهام قاچاق مواد مخدر طرح شده از سوی آمریکا را رد کرده و نسبت به تلاش‌های واشنگتن برای استفاده از مبارزه ادعایی علیه قاچاق مواد مخدر به عنوان بهانه‌ای برای «حمله» به ونزوئلا هشدار داده است.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در پاسخ به «تهدیدهای» آمریکا از بسیج و استقرار ۴.۵ میلیون شبه نظامی بخشی از نیروهای مسلح ملی بولیواری (FANB)، در سراسر این کشور خبر داد.

مادورو تاکید کرد: هیچ امپراتوری به خاک مقدس ونزوئلا یا آمریکای جنوبی دست نخواهد زد.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • قلمکار

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • خخخخ

    😂😂😂
    شما از مردم خودتون و سران کشور نتونستید دفاع کنید، بعد میخواید از ونزوئلا حمایت کنید؟؟؟؟
    معلومه کلی سرمایه گذاری کرده بودید توی اون کشور داغون که بباد رفت خداروشکر😃😋🤕😍

  • ناشناس

    فقط با حمایت از مردم ایران مشکل دارند .

  • پویا جعفری

    تو مراقب خودت باش فعلا اومدن زدن رفتن .

    نظرات شما -
    • حسن کفتار

      کمک نظامی هم درراهه غربگدا

  • رزمنده دوران جنگ

    از مردم ونزوئلا مایه نزارین لطفا شایدم از برچیده شدن بساط قاچاق چی های مواد مخدر ناراحتین

  • محمد هادی طهمورثی

    آقای عراقچی فعلاً کلاه خودتان را محکم بگیرید چون بادهای پاییزی سرد است.